Alhasi fájdalom lehet a fájdalomcsillapitotol?
Figyelt kérdés
A hétvégére bedurrant a fogam napi Max 3 Catafalomot szedek rá péntek óta, illetve Dalacint. Úgy ébredtem ma, hogy az alhasam úgy fáj mint, amikor sokáig nem pisilek és már nagyon kell. De már este is fájt egy kicsit. Azóta se jobb. Mozgás közben érzem jobban. Meg kell ijednem? Lehet, hogy a gyógyszerek miatt van? Érzékeny egyikre se vagyok, szedtem már ezeket a gyógyszereket.2020. nov. 1. 09:56
1/1 anonim válasza:
Cataflamtól biztos nem, attól max a gyomrod meg a májad fáj hosszútávon. Viszont az antibiotikumok a vastagbél baktériumokat is elölik, szóval attól lehet, esetleg hasmenésed lesz. Szedj mellé Normafloret vagy Enterolt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!