Normális, hogy ilyen mennyiségű alkoholtól képszakadásom volt? 18L
Nem ittam sokat, legalábbis igyekeztem csak időközönként inni. Nem rúgtam be, csak hülyeségeket beszéltem és a szokásosnál is jobb volt a kedvem, még másnapos sem vagyok, de mégis elfelejtettem dolgokat.
Tehát, tegnap délben megittam 1 üveg vörösbort. Amint elfogyott, 2 Miller sört ittam, de azok csak 330 ml-sek, szóval az semmi.
3 óra körül ittam fél üveg vörösbort, persze azt is kólával.
5 után pedig a családdal kellett lennem, így iszogattam ott is. 5 pohár vadászt ittam meg. Vannak azok a nagy borospoharak, amik tele voltak, így 5 x 2 dl bor volt körülbelül, az pedig 1 liter színtiszta vörösbor. Mellé ittam 4 normál adag felest, ami házi pálesz volt.
Ez az iszogatás este 8-ig tartott, tehát 8 óra alatt ittam meg 2 liter bort, azt a pár korty sört meg a pár felest.
Nyilván nincs ettől bajom, de mégis éreztem, hogy becsíptem. Normális, hogy ennyitől be lehet, ilyen nagy intervallumban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!