Lehet valamit kezdeni ezzel a hipohonderséggel?
Kérdező! Miért írtad ki a kérdést?
A pszichés betegségek kétféle módon kezelhetőek: pszicho- és gyógyszeres terápiával. (általánosságban)
Te eleve mindkettőt elutasítod.
Mi értelme így érdeklődni? Mire számítottál? hogy jön valaki, aki kézrátéttel, vagy ráolvasással megszabadÍt? Akkor az ezo rovatban keresgélj!
Én is 20 vagyok, mégis gyógyszert szedek, ez van.
Lehet, hogy a saját elhatározás a legfontosabb, de azt hidd el, aki igazán szorong annak orvosi segítségre van szüksége. Ebben nem hinni kell, meghallgat, megkérdez mi a helyzet, időről-időre követi, felfedi mik lehetnek az okok, rávezet a megoldásra, oldja benned a negatív gondolatokat. Ez idő, és sok esetben pénz sajnos, de ha én nem kerestem volna fel az orvosom, már rég a pszichiátrián feküdnék vagy kórházba, mert enni nem mertem a szorongástól és csomó bajom is lett (savtúltengés, stb).
Szóval ha nem üres hiszti hanem tényleg szorongsz, orvos, aki majd segít leküzdeni (úgyis magadnak kell, mindez csak mankó, a gyógyszer is).
Ha meg nem olyan fontos ez számodra, csak így néha jut eszedbe ez a hülyeség és el tudod terelni a figyelmed, akkor nem komoly szorongás, lehet, hogy megbirkózol vele orvos nélkül is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!