Hogy birjatok a mindennapos frontokat elviselni?
Figyelt kérdés
Egyszeruen semmi kedvem nincs, rossz a kozerzetem is2020. okt. 13. 12:46
1/11 anonim válasza:
Nehezen..😏faj a fejem,a terdeim.Plusz nyomott hangulatom van..egesz nap csak aludnek kb . :(
2/11 anonim válasza:
Rosszul, de jobb beletörődni, ez lesz most majd még fél évig.
3/11 anonim válasza:
enis rosszul,barcsak tavasz lenne:c
4/11 anonim válasza:
Nekem is rossz a közérzetem s emiatt van hogy egész nap nem csinálok semmit. Bevezettem, hogy pár pontban feljegyzem, mi mindent kell megcsinálnom, ahhoz mindenképpen tartom magam. Illetve időnként egy kis testmozgás pörgős zenével jót tesz :)
5/11 anonim válasza:
Pörgős zenére még egy voks. Nekem rengeteget kavít a hangulatomon. Illetve az is, hogy célokat fogalmazok meg az edzésemben, és ha nincs is kedvem nekikezdeni, akkor is elkezdem. A társaság is segít benne, motiváljuk egymást. Senkit nem hagyunk punnyadni.
6/11 anonim válasza:
Rám semmiféle hatással nincs. Páromnak szegénynek folyamatosan hasogat a feje, vesz be gyógyszert meg szokott kicsit szundikálni délutánonként.
7/11 anonim válasza:
Rám nagyon rosszul hat. Terhes is vagyok, ezért most még nehezebben viselem.
Egész nap fáj a fejem - görcsösen -, legszívesebben csak aludnék.
Utálom a frontokat.
Ha melegfront van, akkor még szédülni is szoktam. :(
8/11 anonim válasza:
Simán. Az elmúlt 50 évben egyet sem éreztem meg.
9/11 A kérdező kommentje:
Latom a mai nap sokaknak volt rossz. Koszonom a valaszokat es kitartast.
2020. okt. 13. 20:17
10/11 anonim válasza:
Neked is kitartás! :)
Hetes voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!