Melyik a károsabb, ha valaki dohányzik vagy ha valaki anabolikus szteroidokat szed?
Ezt ugye nem gondoltad komolyan? A két dolgot nem lehet összeegyseztetni.
A dohányzás a felső légutakat tüdőt kárositja/károsithatja.
Az anabolikus szteroidokak totál más hatásuk van aminek köze nincs a nikotinhoz vagy a kátrányhoz. A mellékhatás lehet toxikus és hormonális. Károsithatja a májat. Férfiaknál a herefunkció zavara miatt csökken a spermiumok száma és mozgékonysága. A prosztata megduzzad, a libidó csökken, impotencia stb. stb.
Melyik károsabb?
A válasz = egyik sem egészséges.!
a dohányzást mindneki eliteli aki nem dohanyzik???
WTF?
Nem tudom te milyen világban élsz de elég ha itt szétnézel abban a kategóriában, a dohanyzast mindenki eliteli aki nem cigizik.
Sok ember meg ha meghalja azt a kifejezést, hogy anabolikus szteroidok azt se tudja eszik-e vagy isszák.
Pontosan a dohanyzas kényszerbetegség függőség a masik pedig nem az megint az összehasonlithatatlant hasonlitod össze az összehasonlithatatlannal.
Te a tüzet és a vizet szeretnéd összehasonlítani. A szteroidokat azért ítélik el az emberek, mert az egy teljesítményt fokozó szer. Általában sportolók használják, akik gyorsabban szeretnének fejlődni. Nyilván ez negatívan érinti azokat a sportolókat, akik nem élnek ilyen szerrel. Igaz, a dohányzás is egyfajta dopping, de ilyenkor csak az agyunk teljesítményét növeljük - bár ezzel is lehetne vitatkozni. Én egyiket sem ítélem el, a dohányzást azért nem, mert a több ezer éves kultúránk része volt és az is lesz, a doppingot pedig azért nem, mert mindenki a legjobb, legerősebb szeretne lenni. Aki a szteroidokat bevállalja, le a kalappal előtte, de elég veszélyes tud lenni.
Ne másokkal foglalkozz! Ha nagy és erős szeretnél lenni, nyugodtan turbózd fel magad, azonban gondolj a mellékhatásokra és az esetleges komplikációkra is.
Attól függ, mennyit-milyen szteroidot és milyen sokáig.
Ugyan úgy vonatkozik a dohányzásra is.
5-ös a szteroid nem öl, közvetlenül, maximum a májat-vesét szív-érrendszert bas-zod szét vele, de az se sikerültet "relatív gyorsan".
Illetve nagyon sokat (és hülyén) kell használni hogy legyen bármi maradandó bajod, és igen a versenyzők is beletartoznak ebbe a kasztba (szerintem) hiába "jó cél" vezérli őket...akkor is hül.yék.
Napi 1 szál cigiről életed végéig az én véleményem szerint semmi bajod nem lenne, ahogy évi 1 12-14 hetes testo kúrától se, de mivel az emberek nagy része akaratgyenge nem tudja megállni hogy többet használjon...ebből lesznek a bajok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!