Mitől lehet ez a fajta izomfájdalom (nem görcs)?
Figyelt kérdés
Éjjelente a vádlim mint a 2 olyan izomfájdalmat produlál, hogy szinte aludni sem birok, illetve ha birok, felkelek vagy tizszer és nagyon kellemetlen. Nem görcsöl,nem olyan éles és heves fájdalom, hanem folyamatos és az által szokott kicsit enyhülni pár percre ha igen intenziven megfeszitem az egészet,illetve ha pl rálépek valami magasabb tárgyra és a sarkamat lelőgatom és a teljes testsulyom nyomom lefele hogy feszüljön az egész.
Rendszertelenül jelentkezik ez a valami. 55 kg vagyok, minden nap sportolok,30 km bicikli vagy 10 km séta. Nem vagyok kövér, nem izomláz amiről szó van, de akkor mi????
2010. aug. 8. 07:05
1/2 anonim válasza:
Magnézium hiány is okozhatja.Érdemes inni egy kis magnézium pezsgőtablettát, ártani nem árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!