Mit tegyek, ha a környezetemben valakinek állandóan bélgázai vannak?
Szia!Igazából egy szakembert kellene felkeresnie az ismerősödnek,mert a leírtak alapján valami gond lehet az emésztésével...Írtad,hogy nem fogyaszt olyan ételeket-italokat,ami problémát okozhat...éppen ezért furcsa,hogy így megterhelik a pocakját.
Szóval legjobb megoldás az orvos lenne,aki esetleg fényt derít a tünetei okára...lehet,hogy semmi komoly,de az ellenkezője is kiderülhet!
Elég komplex a probléma, vizsgáltassa ki magát. Tudok ajánlani egy nagyon jó gyógytea keveréket kifejezetten emésztési-szelelési problémákra:
1:1::1=ánizs, édeskömény, koriander
Ebből a keverékből főzzön teát és naponta fogyassza több alkalommal. Ha lehet kövesse ezt a tanácsot is: étkezés előtt igyon egy nagy pohár vizet, étkezés közben NE fogyasszon semmilyen folyadékot, és csak az étkezést követő 2 óra után igyon ismét. Hatékonyabb lesz az emésztése így.
Persze én is azt tanácsolnám, hogy forduljon orvoshoz, hogy mitől van ez. Okozhatják a sok gáz termelődését a fűszeres ételek is, de szerintem lelki eredetű is lehet, pl. szorongás.
Emellett szerintem ez nem ciki. Konkrétan én is többet szellentek a kelleténél, de ezt a párom már akkor tudta amikor még csak ismerkedtünk. Nem undorodik emiatt tőlem. Ha jól gondolom az ismerősöd nő, mivel a férfiak nem nagyon szoktak ilyenekkel foglalkozni. Én is nő vagyok. Szerintem jobb az ilyen dolgokat minél hamarabb megosztani a másikkal. Az ismerősöd ha találkozik a párjával, és akár több órán keresztül együtt vannak, akkor addig tartogatja? Az iszonyú fájdalom utána. Rendesen görcsöl, legalábbis nekem.
Ja és tapasztalatom szerint a tanga megfelezi a pukit, vagyis nincs hangja, hacsak nem túl nagy erővel jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!