Miért fájhat a gyomrom?
Nem akarok beléd kötni, de én úgy tanultam hogy gyomorszáj az is, ami a gyomorból kivezet.
Mindegy, nincs hasmenésem, de “zuborog” a hasam. Nem szedek sok gyógyszert. Azon is gondolkodtam, hogy lehet-e a stressz miatt, mert eléggé stresszes típus vagyok. Mindenképp el akarok menni orvoshoz, csak nem tudom hova menjek. Háziorvos, esetleg gasztroenterológia.
A stressz is okozhatja, sőt a gyomorfekély kialakulásában is szerepet játszhat. Vegyél a gyógyszertárban savcsökkentőt, amíg nem jutsz orvoshoz, meg vegyél be fájdalomcsillapítót, ha nem javul. Nekem a Buscopan szokott segíteni ha fáj a gyomrom.
Ez amit írsz, hogy zuborog a hasad, én hasmenés előtt szoktam ezt érezni, ez alapján akár egy gastroenteritis is lehet, néhány napig kerüld a nehezebb ételeket.
Első körben szerintem háziorvoshoz menj, mert nálunk pl a gastrora beutaló kell, nálatok nemtudom hogy van. Nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni, főleg nem a neten keresgetni, mert az úgyis azt hozza ki, hogy már kétszer meg kellett volna halnod ennyi idő alatt. 1es voltam. Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!