Lehet légszomjam a maszktól?
Figyelt kérdés
12 órázok, fizikai munkát végzek és folyamatosan az orromon kell, hogy legyen a maszk mert különben elbocsátás lehet a vége... Egy két hete viszont légszomjam van, nagyon nagy levegőt kell vennem olykor, hogy úgymond megteljek oxigénnel. Viszont a levegőt nem kapkodom.
Még egy fontos dolog. Ha hazamegyek és nyilván otthon nem hordom a maszkot, ott nincs ilyen problémám.
Menjek orvoshoz, vagy mással is ez van?
2020. szept. 24. 02:01
11/17 anonim válasza:
Lehet. Ne húzd rá az orrodra és kész. Amúgy sem ér semmit, egy maximális hülyítés az egész, hogy az embereket izolálják egymástól és tönkretegyék a mindennapjaikat, és fenntartsák bennük a félelmet.
12/17 anonim válasza:
Aki azt írta, hogy őt nem zavarja, az tudat alatt imádja a maszkot és a Covidot is, nem kell velük foglalkozni, valamilyen pszichés ok miatt élvezik ezt az egész hisztériát, ők örökre hordanák a maszkot, remélem rájuk is rohad. Az ilyenek ellen kell harcolni, mert szélsőségekre is képesek lehetnek ha vége lesz ennek a néphülyítésnek hogy maradjon a maszk és minden más. A maszk és az intézkedések támogatása antiszociális, bomlasztó és szabadságellenes.
13/17 anonim válasza:
Na a nagyokos 10-es gondolom nem tartott még másfél órás előadást maszkban. Mert nem, nem is lehet.
14/17 anonim válasza:
11-es nek: ne húzza rá az orrára? Akkor már felvenni sem érdemes. Vagy vegye fel rendesen vagy sehogyan.
16/17 anonim válasza:
nekem most olyan maszkot adtak a munkahelyen, aminek nincs áll része. Kényelmes, takarja az orrot és a száját, és van is áramlás alatta.
17/17 anonim válasza:
Azért megjegyezném, hogy vannak szakmák, aki eddig is maszkban végeztek nehéz fizikai munkát az építőiparban vagy szerelő műhelyekben, egész nap és semmi gondjuk nincs. Ez egy megoldott probléma. Amíg Budapesten laktam, napi két órát kerékpároztam munkába jól záródó, munkavédelmi FFP3 maszkban, 40-es tempóval és ehhez is kaptam elég levegőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!