Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Milyen hatása van a nyugtatóna...

Milyen hatása van a nyugtatónak vizsgálat előtt ?

Figyelt kérdés

Jövő hét szerdán mennem kell jogosítvány miatt orvosi alkalmasságira. Viszont gimiben kiderült, hogy valamiért fehér köpeny szindrómám vagy mi van , mivel vérnyomás mértékem csak akkor volt magas, ha rendelői körülmények között mérték.

Ha veszek be nyugtatót, az leviszi a vérnyomást ? Mennyivel előtte kell bevenni ?

Nem akarom megint ezt a huza vonat a 24 órás vérnyomás meressel , stb...

2020. szept. 20. 18:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Erre én is kíváncsi vagyok..orvosnál 180 a vérnyomásom,otthon meg 125..
2020. szept. 20. 18:24
 2/8 anonim ***** válasza:
A háziorvosod erről csak tud nem?
2020. szept. 20. 18:29
 3/8 A kérdező kommentje:

Nem, vagy nem tudom

Ez már nem a gyermek doki

Gimiben még másik dokim vt

2020. szept. 20. 18:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Akkor megmondod neki hogy ez van. Gondolom a 24 órás vérnyomás mérésnek megvan az eredménye, azt le kellett elvileg adnod a felnőtt háziorvosnak. Nem hinném, hogy okosabb dolog lenne nyugtatót bevenni, mint őszintén elmondani, hogy mivan...
2020. szept. 20. 18:35
 5/8 A kérdező kommentje:

Hát én bevettem egy fél Xanaxot, de totál felesleges volt, Ha tudtam volna, hogy nem hat, be se veszem, ilyen hülyeség miatt.

Mielőtt mérte, mondtam neki, hogy ilyenkor nekem mindig magasabb. Magas is volt, EKG-t csinált, ott már lentebb is ment, majd mielőtt elmentem, megint csinált egyet. Akkor már rendesen a normál közelében volt. Szóval megadta a papírt.

2020. szept. 24. 00:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Mennyi volt az elején a magas?
2020. szept. 24. 08:46
 7/8 A kérdező kommentje:
180
2020. szept. 24. 11:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem is kb annyi mindig orvosnál..pedig mindig megfogadom , hogy nyugodt leszek..)
2020. szept. 24. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!