Mi bajom lehet?

Figyelt kérdés
Az elmúlt 1 hétben folyamatosan minden nap legalább egyszer gyengének érzem magam, enyhe hőemelkedésem is van (37-37.4), és fáradt vagyok, nem tudom kialudni magam. Vagy keveset alszok, vagy csak a minőség szar. Hányingerem is sokszor van, de nem hányok. A héten megyek háziorvoshoz, nyilván majd ő tud segíteni, de ha van valami tippetek, azt is szívesen meghallgatom.
2020. aug. 24. 19:37
 1/4 A kérdező kommentje:
Amúgy 20 éves lány vagyok, az egyetlen gyógyszer amit szedek, az fogamzásgátló.
2020. aug. 24. 19:39
 2/4 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem stressz. Nem lehet hogy sokat stresszelsz? Keves alvas tuti az oka.

Enis foggatlot szedek es eleg szar lelkivilagot intezett az igyis ingatag szemelyisegemnek. Ez is lehet...

Sokszor betegedtem le csupan stressz miatt, aztan lehet hogy epp a 👑 megy at rajtad. 🤷🏻‍♀️

Ha szeretnel beszelni irj privit, egyutt talalunk megoldast.

21/L

2020. aug. 24. 22:11
 3/4 A kérdező kommentje:

Ari vagy, én is gondoltam stresszre, amit az egyetem okozott, meg hogy így nyáron se volt egy nyugodt percem. És akkor még az alváshiány... Csak a hányingert nem értem, mert most úgy tűnik, hogy minden rendben van, stresszelni is most csak ezen stresszelek, hogy mi bajom lehet. :D De amúgy sem vagyok az az idegeskedős típus, általában hidegfejű tudok maradni, szóval ezért is lepne meg, ha stressz miatt lenne.

Fogamzásgátlót már december óta szedek, de semmi negatívot nem tapasztaltam. Viszont most ilyen furi volt a legutóbbi megvonásos vérzés. Megjött 2 napig, 1 nap kimaradt, és 4. napon volt egy kis barnázás... Persze gondolom ez is lehet stressz miatt, hát ez halál. 😂

Korona se rossz xd

2020. aug. 24. 23:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Hat december ota siman lehet hogy annyira levekonyodott a mehnyalkahartyad hogy ilyen keves ideig van mensid. Nekem bogyo elott 15mm volt, ket es fel ev bogyoszedes utan most legutobb 2mm. 😂 Bar nekem nem csokkentek a napok, ugyanugy 5 napos.

Nem tudom mi lehet a gond. En se tartottam magam szorongo tipusnak, aztan rajottem, hogy de az vagyok egyetem ota.

Most 1-2 honapja pedig minden ejszaka 3x felkelek random, szoval nem tudom mi van velunk.

Ird majd meg mit mondott az orvos, remelem csak picit kimerult vagy es semmi komoly.

2020. aug. 25. 06:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!