Miért szédülök és miért fáj a fejem hátul?
14 éves vagyok,lány.Teljesen egészséges vagyok,csak most a nyár miatt kevesebbet eszek,és minden kaját este kívánok meg.Ma leültem tévét nézni(messziről,természetesen),és közbe nem éreztem semmi problémát.De mikor felálltam,éreztem,hogy fáj a fejem hátul,és szédülök(közepes mértékben).És még mindig tart,ha felállok.A fejfájás miatt bevettem egy Algopyrint és ma korábban fogok lefeküdni,helyreállítom a bioritmusomat.
Mégis mit tehetnék,hogy most megszünjön a fájdalmam?Rengeteget iszok,de most ettem is(pedig nem volt étvágyam),és attól egy kicsit jobb lett,de most úgy érzem,hogy megint fáj a fejem.
Mitől van ez,és mit tehetnék,hogy megszűnjön?
Anyám annyira idegesít már,össze-vissza járkál,már el is küldtem,mondtam neki,hogy nyugodtan feküdjön le,semmi baj nincs..:S remélem,hogy tényleg nem lesz komolyabb gond.
Hogy kezdjek neki a bioritmusom helyreállításának?Egyszerre az egészet állítsam helyre,vagy apránként?
Szia!
Mit jelent az, hogy "Hogy kezdjek neki a bioritmusom helyreállításának?Egyszerre az egészet állítsam helyre,vagy apránként?"
Fejtsd ki légyszi, hogyan borult fel a bioritmusod, ezt hogyan vetted észre, és mit akarsz tenni, hogy helyreálljon?
Hát,a hirtelen felállástól szédülhetsz és megfájdulhat a fejed.
Nekem egyszer olyan volt,hogy az ágyból (mint bármelyik másik nap) felkeltem,kb. 6 lépést tettem,sötét lett és összeestem.Pillanatok alatt visszatértem,csak leesett a vérnyomásom valamiért.
Amúgy nem lehet,hogy időjárás érzékeny vagy?
www.idokep.hu ha érdekel,ott szoktak mindig arról írni,hogy az elkövetkezendő napokban milyen frontok lesznek.
Nekem migrénem is szokott lenni,az a világon a legrosszabb..
Jobbulást neked.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!