A PCR tesztet nem vérből nézik, hanem torokból meg orrból, kedves első.
Kérdező: fájdalmasnak nem mondanám, de az orrbedugós téma iszonyatosan kellemetlen.
Kellemetlen, de 10 másodpercig kibírható.
Gondolom már rég túl vagy rajta, de azért leírom.
Nekem ma reggel csinálták, rögtön kétszer egymás után mivel az első gyorsteszt negatív lett, így kellett a PCR-hoz is minta. Nagyon ráparáztam, de nem kellett volna. Simán kibírható. Nem egy kellemes érzés, ezt szerintem senki nem vitatja.
A legjobban ahhoz tudom hasonlítani, mintha iszonyat mennyiségű tormát tennél a szádba egyszerre és tudod olyankor az orrodban is megérzed azt a furcsa szorító, égető érzést. Ezt az érzést kombináld azzal mint amikor kicsit mélyebbre megy az orrspray mint kéne, és szerintem nagyjából megkapod a választ. Persze mindenkinek más, mind a biológia felépítés miatt mind pedig amiatt, hogy mindenki máshol húzza meg a határt a kellemetlen és a fájdalmas között.
Egy szó mint száz, szerintem egy vérvételnél egyáltalán nem rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!