Pattanás/ csípés körül piros udvar?
Figyelt kérdés
Tegnap reggel vettem észre, nem tudom, hogy pattanás vagy csípés.
Kb 200-ás érme nagyságú piros folt és a közepén egy tűfejnyi fehér gennyes rész volt, amit este ki is nyomtam. Azóta piros és megmaradt a piros udvar.
Mi lehet ez? Varjak meg vele, hogy elmuljon?
2020. aug. 3. 16:46
1/3 anonim válasza:
El fog múlni. Az segíthet rajta ha este először melegvízzel mosol arcot ez segít megnyitni a pórusokat és a genny kiürülését,és hidegvízzel zárod az arcmosást mert az meg lezárja a pórusokat. Illetve ha van otthon kamilla azzal is gőzölheted az arcodat. Ha esetleg van otthon körömvirágkrém az segíthet a gyógyulásban.
2/3 anonim válasza:
3/3 anonim válasza:
Jaj,igaz,az első válaszban én a pattanáskezelésre vonatkozólag adtam tanácsot 😅.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!