Magne B6 tud függőséget okozni?
Figyelt kérdés
Most venném be (jobb alvás és kevesebb stressz érdekében), de nagyon félek, hogy függő leszek, ugyanakkor aludni is szeretnék.
16/l
2020. júl. 24. 20:33
1/3 anonim válasza:
Nem okoz függőséget vitamin és nyomelem, nem gyógyszer. Szedheted bátran, bár nem hiszem, hogy bármilyen altató hatást tapasztalni fogsz.
2/3 anonim válasza:
Nem. Én már sok éve szedem, de néha kihagyok pár hónapot, és nem hiányzik. Néha még bevenni is elfelejtem. Reggeli kávémat még nem felejtettem el, és rágyújtani se szoktam elfelejteni.
3/3 anonim válasza:
Nem altató, hanem ellazító hatást lehet tapasztalni a magnéziumtól, mert elernyeszti az izmokat és ha a stressz akadályozza az alvást, akkor valóban okozhat jobb alvást. Nem okoz függőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!