Nevetés közben kihagy majd nagyobbat dobban a szívem, minek a tünete lehet?
Egyébként meg több mint valószínű, hogy valamiféle szívritmus zavarod van, de mivel azt mondod, hogy kiskorod óta ez meg van, szerencsédre nem életveszélyes, de kardiológiára én a helyedbe elmennék.
Első voltam.

Ez nem kivánságműsor, hm...vmit írni kell ennek is, hát? Kardiológiára menjen el, hogyan te butaságok írója "anonim"????? Rettenet sok mindenben nem vagy jó, miért törtetsz? Nem az asztalod!!!!!!!!!!!!!!!
Telefonálj orvosodnak, ő Belgyógyászatra, vagy pszichológushoz fog küldetni, előtte egyeztess telefonon.
A most kialakult helyzet miatt nem tudsz bent feküdni pár napot sztem, de adnak időpontot, meg néhány vizsgálatod meglesz, reménykedjünk.

Úr Isten ez az anonim...miket ír???????????? Ha pl. vkinek 30-at verne csak nem is élne, bakker???? Ha burkoló a szakmád, hogy írhatsz baromságot olyan embernek, aki 1 ártatlan kis kérdéssel fordult ide, ée rettenetes meg is félemlítetted, mert gyakorlatban mindenkinek van, egyik válaszod ahonnan kimásoltad, üti a másikat! Írtam, akinek nem asztala az egészségügy, ne kontárkodjon semmibe bele.
Még, jó, hogy nem temetted el élőben szegény kérdzőt??!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!