Miért láttam mindent zöldnek miután bejötem a házba a nagy fény után?
Figyelt kérdés
Nagyon sütött a nap, kint voltam a napon miután bejtötem minden zöld volt. (olyan mintha egy zöld szüröt felvetem volna vagy hogy irjam le. Ja és olyan volt mintha füst is lenne. Miért lehetet?2020. júl. 9. 16:02
1/5 anonim válasza:
Nem túl tudományos, de azért van, mert napsütésben a szemed sok piros színt kap és hozzá szokik az agyad, amikor elmulik a fény, vagy más helyre mész, akkor ez a piros szín, amihez hozzászokott a szemed hiányzik, ezért látod zöldben kis ideig a dolgokat.
Pl ilyen akkor is, ha csukott szemmel ülsz a napon pár percig, utána mindenből hiányzik a piros szín. Vagyis nem, de te úgy érzékeled.
Biztos lesz aki rendesen elmondja, ez az én megfigyelésem.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2020. júl. 9. 16:13
3/5 anonim válasza:
Vadkendert termesztenek bent és már jól megnőtt.
4/5 A kérdező kommentje:
Oh tényleg.
2020. júl. 9. 23:19
5/5 Sjsjyj válasza:
Én ilyenkor csak simán sotetet szoktam látni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!