Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Szerintetek mi lehet a baj?

Szerintetek mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kb 3-4 hónapja szinte állandóan fáj a hasam. Először csak reggelente majd este is, most viszont étkezések után akár egy fagyi után is és sokszor hányingerem van. Szerintetek lehet valami baj. A pszichoszomatikát sem zárom ki.

Köszi előre is!:)

2020. júl. 6. 19:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
És nincs valami olyan étel, ami után különösebben fáj? Pl. tejtermékek, bizonyos húsok... Lehet, hogy valamilyen érzékenység. De az is lehet, hogy bemeséled magadnak. Menj el orvoshoz, vizsgáltasd ki magad, hogy megbizonyosodj erről.
2020. júl. 6. 19:53
 2/8 A kérdező kommentje:
Hmm nem tudok róla, hogy lenne. Bár az a fura, hogy reggel is fáj pedig még nem ettem akkor semmit.
2020. júl. 7. 08:02
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Sokféle baj okozhatja, amelyek közt komolyabbak is lehetnek. Nyilvánt udni kellene, hol és hogyan fáj, meg még kb kismillió kérdés, de ez olyasmi, amit látni, tapintani, és képalkotozózni kell, amennyiben a fájdalom nem múlik vagy fokozódik. Kérlek, menj el gasztrodokihoz mielõbb, a lélektant majd utána megvizsgálod.
2020. júl. 10. 00:03
 4/8 anonim válasza:
100%

Szia, szerintem menj el vizsgalatra :)

Hasonlo tuneteket produkalt a baratnom es nala kiderult hogy laktoz erzekeny, miutan maskent etkezik elmultak a tunetei

2020. júl. 30. 12:53
 5/8 anonim válasza:
100%

Szio!

Azt tanácsolom, orvoshoz menj el.

És írogasd fel, mit eszel, és mi után fáj a hasad. Az orvosnak is megmutathatod, hátha valamire következtet

2020. aug. 5. 18:24
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképp megér egy kivizsgálást

De írod hogy a pszichoszomatikát se zárod ki, gondolom ez nem véletlen. Mire gondolsz pontosan?

Kb, két éve hasonló tüneteket produkálok, nálam szorongás az oka, azt is tudom hogy pontosan mikor s mi miatt kezdődött.

19/l

2020. aug. 5. 20:45
 7/8 A kérdező kommentje:

Nálam is szerintem a szorongás váltja ki és a stressz.

:( remélem jobban leszel!

2020. aug. 5. 21:03
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Dolgozom az ügyön :)

Drukkolok neked is

ha akarsz dumálni írj nyugodtan privibe :)

2020. aug. 6. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!