Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Véráramlást hallom puzálva a...

Véráramlást hallom puzálva a bal fülemben esténként, mitől lehet?

Figyelt kérdés

Ilyenkor ha hiretelen felkelek, akkor rovid ideig mindkettoben hallom egyszerre a surlodo hangot par masodpercig.

26F

2020. júl. 4. 23:47
 1/10 anonim ***** válasza:

Szerintem...

Nem vagyok orvos, de szerintem csak a fejedben van több vér olyankor, ha laposan fekszel, lejebb helyezkedik a fejed, akkor szokotz előfordulni.

2020. júl. 5. 00:18
 2/10 anonim ***** válasza:
Ilyenem volt nekem nemrég, magától elmúlt pár nap után. Ne figyelj rá :)
2020. júl. 5. 00:23
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen. Én majd megőrültem tőle, mert álmomból is felébresztett, annyira hangos volt. Csak fekvő helyzetben jelentkezett,a szívverésem ritmusát követte, hasonlított egy baba sírására, és akkor csökkent egy kicsit, amikor elszorítottam a hüvelykujjammal a nyaki verőeremet.

Elmentem orvoshoz, végigcsináltam egy kivizsgálást: hallásvizsgálat, negatív, nyaki ultrahang, negatív, koponya CT negatív, koponya MR negatív, majd neurológiai vizsgálat. Ott a doki felírt egy agyi értágítót, amit három hónapig szedtem, közben jártam pszichológushoz is. És kb. 8 hónap után múlt el, végülis nem tudom, hogy mitől, a gyógyszertől vagy a pszichológustól.

2020. júl. 5. 00:28
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi, megfordultam a másik oldalamra, és akkor elmúlott..
2020. júl. 5. 09:46
 5/10 A kérdező kommentje:
Szerintem nekem csak akkor van, amikor alacsonyabb a vérnyomásom
2020. júl. 5. 17:29
 6/10 A kérdező kommentje:
Ma reggel óta meg mindjet fulem magas hangon sipol... :(
2020. júl. 7. 12:50
 7/10 anonim ***** válasza:

Sürgősen fordulj orvoshoz.Sajnos ez egy népbetegség.Nálam is így kezdődött fiatalon.Meszesednek a fülben a hajszál erek,ezért hallom a vér áramlását .Év tizedek során aztán ki bővült "viz csobogással"

Nappal nem zavar,mert elnyomják a környezeti zajok.

Ha nem tudok aludni,nagyon halkan zenét hallgatok.

2020. júl. 7. 22:10
 8/10 A kérdező kommentje:
Másnapra a dupla sipolás elmúlott. Ez a véráramlás hang megmaradt a bal fülemben, de csak fekve.
2020. júl. 9. 19:48
 9/10 A kérdező kommentje:
illetvw hirtelen felkeleskor egy pillanatra mindkettoben, majd csak a balban.
2020. júl. 9. 19:48
 10/10 anonim ***** válasza:
Pro tipp: ne figyelj oda, mert még a végén pszichésen felnagyítod és itt marad veled hónapokra. Higgy nekem, én ezt beszívtam most tavasszal, van egy nagy kupac orvosi papírom arról, hogy egészséges vagyok.. ha jön a baj, akkor észre fogod venni!
2020. júl. 9. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!