Mi történt velem? (éjszakás műszak)
Több éve dolgozom reggeles és éjszakás műszakban, eddig simán ment, de az utóbbi időben az éjszakás testileg és lelkileg is egyre jobban megvisel. Egész nap zombi vagyok, a kozerzetem rossz, az emésztésem sem jó az éjszakás heteken.
Fiatal vagyok még, így nem hiszem, hogy ki vesznek ejszakasbol hiába kérem.
Más lehetőség a környéken nincs, vagy ha van ott is van éjszakai műszak.
Hát alapvetően az ember az éjszakai alvásra van kitalálva, és a műszakolás fel is borítja teljesen a biológiai órát.
Muszáj lesz kivetetned magad, ne legyenek súlyos következményei ennek.
Van olyan, akinek érzékenyebb a szervezete erre.
Ha még mindig fiatal vagy, akkor is egyre öregebb. Ez is az egyik ok.
De ha éveken át ugyanolyan fiatal maradnál, akkor is az lenne, hogy a szervezeted egy idő után megelégelné, ha nem hagynád, hogy úgy működjön, ahogy természetes lenne (vagyis hogy éjjel aludhasson, pihenhessen, regenerálódhasson, amikor nagyobb a csend is, sötét is van, stb.).
Döntsd el, hogy az egészséged megőrzése-e a fontosabb (hogy legyen esélyed más munkára), vagy ez a bizonyos munkahely...
Kedves utolsó!
A szükség nagy úr. Más lehetőségem nincs, max a munkanélküliség. Abból meg köszönöm nem kérek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!