Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől remegek ennyire?

Mitől remegek ennyire?

Figyelt kérdés
Mostmár napok óta fennáll az hogy nyugalomban, azaz napközben nem érzem, inkábbe este ágyban lefeküdve, hogy ilyen fura belső remegsésem van, meg se tudom határozni hogy honnan, de a testem nem remeg, szóval fizikailag mintha nem is remegnék! De kb mintha a hátamból remegnék belül, fura. Mindenképp meg kell említsem, hogy gyakran van pánikrohamom, stresszes vagyok, igazából egész napom egy nagy darab stressz. Létezik hogy attól lenne ilyen?

2020. jún. 28. 22:14
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Vérvételre megyek júli közepén. De ha keringési probléma lenne akkor az elvileg mindig fennállna, meg zsibbadna 0-24, de nekem pont ez az hogy nem zsibbad, hanem csak ilyen hőséget érzek benne.
2020. jún. 29. 18:22
 12/18 anonim ***** válasza:

Nem lehet tudni, hogy mi baja a karodnak ez csak vizsgálatok dönthetik el

Ha egészséges a keringés meg a szíved is rendesen múködik akkor biztos, hogy idegi alapú a dolog

2020. jún. 29. 18:31
 13/18 A kérdező kommentje:
Ja meg csak akkor van ez ha idegeskedek rajta, pl ha a barátomnál vagyok akkor sosem érzem. Vagy ha edzésre megyek. Legtöbbször csak akkor amikor egyedül vagyok, és figyelhetem magamat. Mivel hipohonder vagyok, 1 hónap alatt kb 4 halálos betegséget diagnosztizáltam már, hát nem túl kellemes érzés az biztos. Hónap elején voltam szemészeten, azthittem zöldhályogom van. Utána fájt a szívemnél, pánikoltam, ott se volt semmi. Mostmeg elkezdek remegni belül meg a karjaim égni. A dokim teljesen hülyének néz már, elmenni hozzá már lassan olyan mintha én lennék a cirkuszban a bohóc. Persze erre is kitaláltam már egy két dolgot mitől lehet, természetesen a gyógyíthatatlan SM-et diagnosztizáltam magamon, nagyszerű napjaim vannak :)
2020. jún. 29. 18:34
 14/18 anonim ***** válasza:

Túl sokat foglalkozol magaddal ez a probléma

Foglald le magad a szabadidődben valamivel mert nem leszel az orvosok kedvence ha állandóan odajárkálsz ezt tapasztalatból mondom

Idegi alapon én pár év alatt 18X voltam benn a sürgősségin változó napszakokban de általában éjjel a panaszaimmal mert pánikrohamaim voltak és előjött minden bajom az erős stressztől.Amikor a végén megláttak a sürgősségin már úgy utáltak az orvosok meg az ápolók is vágták a pofákat mert gondolták, hogy idegi alapú szóval már vért se vettek a végén, igaz előtte jópárszor megszúrtak de sosem találtak semmilyen szervi problémát

2020. jún. 29. 19:07
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 8-as, súlyosan alábecsültük mind a bionóm, mind a terranóm jelentőségét. Ez utóbbi különösen fájdalmas nekem, tekintve, hogy 40 éve az első diplomámat agrár vonalon szereztem. Mára kiderült, hogy MINDEN életfolyamatot a baktériumok irányítanak. Enzimeket, vitaminokat, hormonokat termelnek és szabályozzák a működésüket. Mint azt bizonyára tudod, az életfolyamataid java részét hormonok intézik, ezek jelentős része pedig a bélbaktériumok műve. Pl a dopamin 50 és a szerotonin 90%-át a Dialister és a Coprochoccus fajok. (A depressziósok bélflórájából ez a két törzs hiányzik.) És akkor még nem beszélünk az ugyancsak új felfedezésről, a bél-agy tengelyről, ami 10 a tizennegyedien számú neuronból áll, s amin keresztül a bacik parancsokat osztogatnak az agynak. (Az agy-bél tengely, ahol az agy parancsai közvetítődnek, jóval karcsúbb.) Szóval csak ne legyél annyira szkeptikus a bélflóra jelentőségét illetően.
2020. jún. 29. 19:22
 16/18 anonim ***** válasza:

Miquel

Értem de akkor kedves diplomás agrár úr csak az a kérdés, hogy a stressz alapú illettve a pánikroham alapú betegeket miért a phszihiátriára irányitják és miért nem a gasztroenteorológiára?

Az én évek óta tartó hasmenésemmel meg sem a gasztroenteorológián, sem a belgyógyászaton sem pedig a phszihiátrián nem tudtak mit csinálni

2020. jún. 29. 19:31
 17/18 anonim ***** válasza:

Azért, kedves utolsó, mert sok víznek kell még lefolynia a Dunán, mire ezek az ismeretek helyet kapnak az orvos protokollban. Én még emlékszem rá, amikor 40 év tellett el a gyógyszeripar illetve a WHO 60 mg-os C vitamin ajánlásával, és csak amikor már a csapból is az folyt, hogy ez szánalmasan kevés, akkor léptek elő ők is magasabb dózisú készítményekkel. Addig viszont váltig állították, hogy a C vitamin túladagolás vesekövet okoz. Tették ezt azért, mert Texas államban egy (!) 19 éves lány esetében felmerült a gyanú, hogy esetleg azért lett veseköve, mert egy este több száz mg C vitamint szedett be. Senki sem igazolta ezt a felvetést, simán csak tényként kezelték, holott minden orvosi készítményt sokszoros tesztnek vettnek alá.

Szóval kb 40 évre itt is számíthatunk, mint pl a koleszterin esetében is. Az USA már régen visszavonta a riogatást, nálunk meg a háziorvos mérlegelési jogát is elvették! Kötelező elírnia a koleszterincsökkentőt, ha a megengedett értéknél magasabb valakinek.

Tetszik, vagy sem, ezt a világot a profit vezérli, mint látszik az a mezőgazdaság esetében is.

2020. jún. 30. 12:15
 18/18 anonim ***** válasza:

*vetnek

** felírnia

2020. jún. 30. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!