Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hugycső fájdalom mikor szűnik?

Hugycső fájdalom mikor szűnik?

Figyelt kérdés
1 granulátum kellett rá tegnap este ittam meg.

2020. jún. 28. 15:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Mi okozza? Milyen granulátom? Orvos látta már?
2020. jún. 28. 15:14
 2/7 A kérdező kommentje:
Latta, monuralt irt fel ra
2020. jún. 28. 15:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Minden antibiotikum 2-3 nap után kezdi el kifejteni a hatását, mert ennyi időre van szüksége, hogy a szervezet telítődjön vele és elkezdje a gondot okozó baktériumokat kiölni.
2020. jún. 28. 15:40
 4/7 A kérdező kommentje:

Koszonom

Most voltam

Megint nem

Irt mar fel semmit azt mondja turelem

2020. jún. 28. 17:12
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát ha beszedtél már egy dobozzal és nem hatott, akkor pedig más gyógyszer kellene. Javaslom, hogy próbálkozz házi gyógymódokkal, teákkal, sósfürdővízben üléssel ilyesmik.

Jah és válts dokit.

2020. jún. 28. 17:16
 6/7 A kérdező kommentje:
Milyen doboz? A monural az egy csomag por..... jezusom olvass mar utana mielott irsz valamit
2020. jún. 28. 17:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Állíts magadon! Egy doboz vagy csomag por. Minden gyógyszerem eddig dobozban volt és van, bocs hogy megszokásból azt írtam. Segítsen rajtad a franc de hogy még te baszol le. Röhejes.
2020. jún. 28. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!