Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Lehet agyrázkódásom?

Lehet agyrázkódásom?

Figyelt kérdés
Ma reggel 8kor be vertem a homlokom a falba,és azóta rettegek. Eddig nem volt eszmélet vesztés meg hányás, csak egy kicsit sajog a fejem. Ez lehet az időtől is. Nem erősen fáj. Lett egy kis Pukli rajta,de nem nyílt szét. Amikor be ütöttem akkor hirtelen megszedultem de nem tartott sokáig. Egesznap ettem,és meg csináltam a dolgomat is,Aluszékonyab sem vagyok. De még is bennem van a félsz, ugyanis kismama is vagyok. Nyugtasson meg valaki,hogy nem lesz bajom. Lassan 12 órája történt.
2020. jún. 25. 19:30
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja és ugye érzékeny ott a homlokom
2020. jún. 25. 19:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Mégha roppant valószínütlen is, de épeszű ember itt nem mondhatja, hogy nincs agyrászkodásod.
2020. jún. 25. 19:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Tedd a két kezed egy-egy mutatóujját magad elé, kb. 20 cm távolságba egymástól. Mozgasd a szemedet közöttük olyan gyorsan, amilyen gyorsan csak tudod, 10-20 mp-ig. Szédülsz? Ismételd ugyan ezt, hogy nem egymás mellé, hanem egymás felé rakod az ujjaidat. Most? Ha szédülsz, mennyire rossz, mennyi idő alatt szűnik meg?

Ezután simán csak a fejedet mozgasd jobbra-balra, fel-le néhányszor. Megint: szédülsz? Ha igen, mennyi idő után múlik el?

Vérnyomásod rendben van?

Ha a szemed alá/mellé világítasz pl. a telefon vakujával, a pupilláid ugyanúgy szűkülnek össze, nem nagyobb/kisebb/gyorsabb/lassabb egyik, mint a másik?

2020. jún. 25. 19:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Nincs szédülés, talán egy kicsit. De Szerintem már azt is be beszélem magamnak. Ugyanúgy csinálok mindent mint eddig,aluszekony sem vagyok, sőt még ugyan éber.
2020. jún. 25. 20:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!