Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Raccsolás, titeket mennyire...

Raccsolás, titeket mennyire zavar?

Figyelt kérdés

A problémám, hogy raccsolok...az r-t nem tudom tisztán kimondani csak torokból "rh"-nak :S. Engem zavar és néha hülyén érzem magam miatta ha mondjuk olyan személlyel beszélek akivel nem nagyon ismerjük egymást. Ennek ellenére párom aranyosnak véli és a barátokat/ismerősöket sem zavarja, így fogadtak el. Titeket mennyire zavar ha olyasvalakivel beszéltek aki raccsol, vagy nem érzitek hátránynak?:S

Köszönöm a válaszokat.

2010. aug. 1. 14:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Semennyire sem zavar. Ahogy Habsburg Ottó raccsol, mint Te, egyenesen imádom! Nagyon előkelő!
2010. aug. 1. 14:45
 2/6 anonim ***** válasza:

szerintem nagyon aranyos :). van egy barátnőm, aki félig német, és ő is eléggé raccsol,és úgy imádom, ahogy beszél:D

a baráti körünkben sem zavar senkit, csak általánosban piszkálták.

2010. aug. 1. 14:51
 3/6 anonim ***** válasza:
elég idegesítő, de el lehet fogadni
2010. aug. 1. 14:53
 4/6 anonim ***** válasza:

Hogy őszinte legyek, egy kicsit zavar.

Nyelvünk egyik éke a pergős, ropogós r betű.

Szerintem gyakorlással javítható.

Én sem ejtem ki mindig szépen.

2010. aug. 1. 14:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Volt egy középiskolai tanárom, őt kifejezetten utáltuk érte, mert földrajzi vaktérképes dolgozatnál eleve furán dikálta, mit kéne megtanulnunk, és más órákon (történelem) is eleget szenvedtünk jegyzetelésnél azért, mert makacssággal párosult nála - nem volt kedve leírni a táblára, mit mondott. :/

Egyébként más helyzetben abszolút nem zavar a raccsolás, más ismerősöm meg selypít, hát az sem ciki vagy gáz vagy mittomén.

Ne érezd magad hülyének. Érezze magát az, aki röhög rajtad meg megaláz. :/

2010. aug. 1. 14:57
 6/6 anonim ***** válasza:
24%

El tudom viselni. Sokkal jobban zavar az öngyi, a depi, ari, és az ehhez hasonló sorolni sem tudnám, mai fiatalok által használt és beszélt borzalom.

Akkor már inkább: vépa, vetek mogyovóóóó! :))))

2010. aug. 1. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!