Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Lehetséges az idegi alapú hányás?

Lehetséges az idegi alapú hányás?

Figyelt kérdés
Akármilyen eseményre megyek, ami előtt izgulok, vagy először megyek valahova/valakihez, vagy vizsgázom, versenyzek, mindig hányingerem van, és az esetek 99%-ában hányok is. Legutóbb elég messzire kellett mennem valakihez, olyan emberekkel akiket nem nagyon ismerek. Ott is ez volt. Utóbbi esetben hasmenés is. Ekkor például nem is éreztem, hogy ideges lennék, de mégis ez volt. Azért gondolom mégis, hogy idegi alapú, mert mikor hazaértem, egyáltalán nem hánytam többet, és a hányinger is szinte rögtön elmúlt. Hogy tudnék ebből kijönni, hogyan szüntethetném meg ezt a jelenséget?

2020. jún. 22. 16:08
 1/4 A kérdező kommentje:
Egyébként 23/N vagyok. A verseny/vizsga előtti hányás nyilván akkor volt, mikor még középiskolába és fősulira jártam.
2020. jún. 22. 16:12
 2/4 anonim ***** válasza:
90%
Hát, leszokni róla.. csak ha folyamatosan szoktatod magad az ilyen eseményekhez. Van ilyen,én érettségin hánytam az idegtől. Esetleg vegyél be B6-ot vagy Dedalont ha ilyen szitu van,hátha segít valamennyit.
2020. jún. 22. 16:12
 3/4 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem hosszú pszichoterápia kellene
2020. jún. 22. 18:51
 4/4 anonim ***** válasza:
90%
Lehetséges. Tudom magamról.
2020. jún. 22. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!