Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miert nem erti meg a csaladom?

Miert nem erti meg a csaladom?

Figyelt kérdés

Panikbeteg vagyok pszichologushoz jarok. A szememben ugy csinalnak mintha megertenek a helyzetemet de sajnos ma meghallottam hogy rolam beszelgetenek es hogy ezt az egeszet mennyire nem ertik meg es hogy ok sosem jarnanak pszichologushoz akarhogyan is lenne. Nagyon rosszul esett barcsak ne hallottam volna meg ezt az egesz beszelgetest. Pedig mar kezdtem jobban lenni :( legszivesebben mar elkoltoznek itthonrol. Ti mit tennetek?

23/L

2020. jún. 15. 20:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Fogalmuk sincs milyen ez, ezért nem tudják megérteni. Jó kaocsolatot ápolsz velük úgy amúgy?
2020. jún. 16. 23:01
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen egyebkent jo a kapcsolatunk. Szinte sosem veszekszunk, mindent megosztunk egymassal. Ezert is nem ertem ezt az egeszet hogy ennyire nem ertik meg hiaba mondom el hogy mennyire szornyu ez es minden nap sajat magammal harcolok hogy legyozzem ezt az egeszet
2020. jún. 17. 09:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem picit hasonló felfogás lehet a családunk. Én is jóban vagyok velük, de nagyon elutasítók ilyen téren. Szüleim idejében ilyen hogy pánikbetegség, azt se tudták mi ez. És néha enyhébb dologra gondolnak mint ami, tehát hogy jaj persze csak fosol meg nem szeded össze magad, ha mondtam milyen szarul lettem hazafele buszon és a poklok poklát éltem meg láttam a szemforgatást és terelték a témát. Szóval aki nem tudja milyen az így reagálhat.
2020. jún. 17. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!