Panelban ti hogy vészelitek át ezt a meleget? Milyen praktikát tudotok adni?
Figyelt kérdés
73 nm a lakás foldszinti K-Ny-i fekvésű. A szobám Keleti fekvésű2020. jún. 14. 09:11
1/5 anonim válasza:
Már most gond van? Talán 1-2 napot volt csak 30 fok körül.
Klíma.
2/5 anonim válasza:
Meg tudlak érteni mert én a legfelső emeleten laktam és éjszaka csak úgy jött a tetőről a meleg. Klíma berendezés esetleg ventilátor.
3/5 anonim válasza:
Nyilván tud a kérdező a légkondi létezéséről, de gondolom nem engedheti meg magának/nem megoldható a beszerelése, így alternatív megoldásokat keres.
4/5 anonim válasza:
Én nagyon nehezen viselem amúgy a meleget, főleg a panelban.
Megy a ventilátor (bár nem sokat ér), sok hideget iszom/eszem, hideg vizes ruhával borogatom a nyakam, és próbálok minél kevesebbet mozogni. Így valahogy túlélem, de iszonyú szenvedés ez az idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!