Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Szerintetek valami bajom van?

Szerintetek valami bajom van?

Figyelt kérdés

Nagyon rosszalvó vagyok, tegnap sikerült éjfél előtt és már reggel 6 óta fent vagyok. Este 9 körül kezdtem furán érezni magam, álmos voltam, megittam egy 2 deci kólát is. És hirtelen azt éreztem, hogy nehezebben kapok levegőt, nem mintha fuldokolnék, hanem lassabb lenne a légzésem, és nehezebben értelmezem a szavakat, amikor rájuk néztem, mintha idegenek lennének, de tudok kommunikálni, és a szavakat is jól ejtem. Lehet a fáradság, de megpróbáltam lefeküdni aludni, és nem ment, kicsit olyan állapotban érzem magam, mint amikor rögtön felkelés után nagyon össze van zavarodva az ember és még kómás. Ha megérintem magam, érzek mindent, nem tompább. Megijedtem, hogy stroke vagy valami. Mert tényleg most is olyan mintha picit dezorientált lennék, amint becsukom a szemem, nem érzem a végtagjaimat, megijedek és tudnom kell, hogy nem történt semmi baj.

Ez az egész állapot hirtelen tört rám, remélem, csak a fáradság... de nem tetszik ez a zavartság.

Az nem lehet h túl sok folyadékot ittam? Megittam egy 2 decis smoothiet, utána rögtön a cappys narancslének majdnem a felét, utána 2 deci gyümölcslevet, és még a kólából is majdnem a negyedét. Ezt kb másfél óra/2 óra alatt.

Vagy pszichés lenne? Pánikroham? Csak azt érzem, hogy szorongok, de mintha nem lenne minden rendben fizikailag, mert úgy érzem, nem vagyok teljesen magamnál, hanem ilyen félkómás állapotban.

Már picit paranoiás lettem, hogy mi ha valami mérget tettek a kajámba véletlenül, vagy bármi.

Egyébként ilyen még nem fordult elő velem soha korábban, nem szoktam szorongani, és pánikolós sem vagyok. Most sem pánikolok, inkább zavartságot érzek.

De nem akarok orvost hívni, mert félek hogy nincs értelme, és csak ki kellene aludni magam.

Mit gondoltok?

2020. jún. 13. 23:30
 1/2 anonim válasza:
100%
Én első körben megpróbálnám ezt a sok cukros sz@rt letenni, és helyette tiszta vizet inni. Lehet, hogy még az alvás is jobban fog menni ;)
2020. jún. 14. 00:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Szorongas. Valoszinu a faradtsag hozta elo. Reggelre kialszod.
2020. jún. 14. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!