Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogyan bírjam ki a nyarat?

Hogyan bírjam ki a nyarat?

Figyelt kérdés

Ömlik rólam a víz, olyan melegem van. Sokszor félrebeszélek már, és ha kimegyek a szabadba, rengeteg bogár jön rám a ''szagom'' miatt. Állandóan itthon kell lennem, kint feszült vagyok és ingerlékeny, főleg amikor már legalább 5 perce a teraszon vagyok, és érzem, hogy forró vagyok és mindenhol ragadok, áh... 10 éves korom óta van ez, bár előtte is ilyen voltam, anyám mesélte, hogy sosem panaszkodtam a hideg miatt, még kiskoromban sem, amikor még 2-3 éves voltam. Viszont az utóbbi 8 év nyara maga a pokol számomra. Nem megyek nyaralni, mert rosszul vagyok a melegtől, bár próbálkoztam b.szni az egészbe és elmentem anyámékkal, de folyton fájt a fejem, pedig rengeteg folyadékot ittam, ja és folyton pisilnom kellett miatta, aztán akkor meg a wc-t kellett keresgélni, ha épp olyan helyen voltunk...

A tél viszont... Ha tehetném, hozzámennék feleségül, annyira imádom a hűvös szeleket és a friss levegőt. Egy kabátom sincs, csak 2 vékony pulcsim, de azokat meg soha nem hordom, csak vannak arra az esetre, ha -25 fok lenne, mert azt lehet megérezném. :D Elvagyok rövid ujjúban, hosszú gatyát időnként veszek fel, hogy ne nézzenek teljesen debilnek, de sokszor rövidben járom az utcákat 10 és -7 fok között, ugyanis annál nemigen van hidegebb. Egyáltalán nem fázom olyankor, pedig nem 5 perceket vagyok kint. Ha cipőt veszek fel zoknival mondjuk februárban, izzadok...

Mi bajom van?

2020. jún. 13. 14:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
34%
Vegyèl klimát.
2020. jún. 13. 14:21
 2/13 A kérdező kommentje:

Van klímánk, és? Anyámék nem engedik, hogy 24 órát menjen naponta...

És attól nem lesz jobb nekem, mert nem tudok sehová sem menni, májustól szeptember végéig legyek egész nap itthon? :S

2020. jún. 13. 14:25
 3/13 anonim ***** válasza:
90%
nos, ha ennyire súlyos problémáid vannak, amik az egész életedet végigkísérik, én a helyedben elkezdenék nyelvet tanulni, és egy hideg klímájú országban telepednék le.
2020. jún. 13. 14:39
 4/13 anonim ***** válasza:
86%
Célozd be norvégiát.
2020. jún. 13. 14:47
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Hány kiló vagy?
2020. jún. 13. 14:57
 6/13 anonim ***** válasza:
56%
Én is k**vára izzadok és ebből a szempontból nehéz elviselni, főleg úgy, hogy foci eb sincs. De én ettől függetlenül azt gondolom, hogy ránk fér most egy kis meleg, eleget fagyoskodtunk az elmúlt időszakban.
2020. jún. 13. 15:00
 7/13 anonim ***** válasza:
56%
Az országon belül is vannak lényegesen hűvösebb helyek, pl. nyugati határ, Nógrád megye. Amint teheted, költözz vagy ide, vagy egy északi országba.
2020. jún. 13. 15:01
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Keress egy dokit!
2020. jún. 13. 15:02
 9/13 anonim válasza:
100%
Hát ezzel sajnos én is így vagyok. Nem bírom elviselni a meleget. Én pl úgy szoktam védekezni,ha megyek valahova,hogy viszek egy üveg jeges vizet és azzal szoktam locsolni a pólómat.
2020. jún. 13. 15:49
 10/13 A kérdező kommentje:
Voltam már többször dokinál, egészséges vagyok.
2020. jún. 13. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!