Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogy úszhatom meg a hányást,...

Hogy úszhatom meg a hányást, ha másnapos tüneteim vannak?

Figyelt kérdés
Tegnap este megittam négy felest, kb óránként egyet, ettem is közben szoval nem volt az olyan sok, be se rúgtam és jó minőségű is volt. Elég sokat cigiztem (egyébként nem szoktam sokat) szóval lehet attól vagyok rosszul. De eléggé hányingerem van, ami érdekes, hogy reggel még nem volt. Most érzem. Egy szelet pizzát ettem reggelire, de azóta már enni se bírtam, bár eléggé korog a hasam. Próbálok sok folyadékot inni, de nem igazán kívánom. Nem akarok hányni. Mivel tudnám megelozni? Illetve mennyi rá az esély szerintetek?
2020. jún. 13. 14:14
 1/7 anonim ***** válasza:

Hat másnaposan valószínű rosszul leszel de én még életemben nem hánytam másnaposan előtte nap meg már sokszor mivel gyomrom nem bírja annyira a piát mint ah én alapból bírnám :D.

Igyál sokat az alkohol kiszárít, vegyél be egy fájdalomcsillapítót ha kell. Egyél picit lehet a savad is sok és amiatt van hányingered

2020. jún. 13. 14:21
 2/7 anonim ***** válasza:
27%
A hányingered már rég nem a tegnapi ivás okozza. Egyél keveseket, lehetőleg magas szénhidrát tartalommal. Keksz, kenyér, krumpli, rízs..
2020. jún. 13. 14:24
 3/7 A kérdező kommentje:
Lehet a gyomorsav is akár, mert minél éhesebb lettem annal erősebb lett a hanyinger. De most meg elmúlt teljesen. Nem is ertem:D eszek is valamit
2020. jún. 13. 14:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Ja akkor az szerintem, nekem is sok szokott olyankor lenni. Vegyél be valami savlekötőt ha van otthon ha megint fáj nekem az szokott segíteni mindig
2020. jún. 13. 14:45
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Az alkohol dehidratál erősen ezért érdemes a szórakozóhelyen pián kivűl inni pár üveg ásványvizet is

Ha tudod,hogy inni fogsz akkor meg egyél előtte ne üres gyomorra mert akkor egyből hányni fogsz

2020. jún. 13. 14:53
 6/7 anonim ***** válasza:
30%

Citromos víz. A citrom leviszi a gyomorsavat.

Vagy menj el a WC re és hányj, néha jobb túlesni rajta 😆

2020. jún. 13. 15:17
 7/7 A kérdező kommentje:

Nagyon félek a hányástol, szóval oda szoktam figyelni, hogy mennyit és mit iszok és soha nem éhgyomorra.

Azóta már ettem egy keveset, néha jobb, néha rosszabb..néha teljesen elmúlik. De valóban segített, hogy nem üres már a gyomrom. Lehet tényleg a sav, mert szokott ilyen jellegű hányingerem lenni ha sok a savam, alkoholtol függetlenül. Köszönöm a válaszokat!

2020. jún. 13. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!