Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » MI lehet a baj? Forróság a...

MI lehet a baj? Forróság a mellkasomban és fáj a tüdőm.

Figyelt kérdés

Az egész hetet végig kínlódtam egy gyomor rontás miatt, mára elmúlt és azt hittem végre vége a szenvedésnek, de nem. Összefüggés nem hiszem hogy van, de fáj a mellkasom a szívem környékén, a tüdőmben olyan érzés van mintha 2 órán át folyamatosan bűvárkodtam volna, pedig az ég világon semmit nem csináltam ma. A szívem környékén furcsa melegséget érzek és kifulladtnak érzem magam. A szívem valahogy mélyeket dobban ás mintha valami a mellkasom húzná lefelé. Ezek minek lehetnek a tünetei?

Már január óta nincs egy nyomorult hetem amikor jól érezném magam, márciusban kórházban kivizsgálták a szívem, azt mondták semmi rendelleneset nem találtak. Minden bizalmam elveszítettem az orvosok felé, de lassan az életkedvem is elmegy az állandó tünetek és rosszullétek miatt.

Azért kíváncsi vagyok a mostanit mi okozhatja szerintetek, hátha valami kevésbé komoly és elmúlik.

2020. jún. 12. 11:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Egy EKG meg egy labor vérvétel nem ártana meg egy tüdőszűrő és egy teszt koronavirusra
2020. jún. 12. 11:27
 2/4 A kérdező kommentje:
az első kettő megvolt, a tüdőszűrés nem, koronám pedig biztosan nincsen, legalább is január óta tuti nem, márpedig én január óta vagyok hullámokban rosszul. influenzás tünetem nincs, de kórházba most nem mennék, nehogy tényleg elkapjam a koronát.
2020. jún. 12. 11:30
 3/4 anonim ***** válasza:

akkor ha rendben van a vérvételed és az EKG-d akkor phszihés alapú

De előtte egy tüdőszűrőre elmennék azért mert lehet,hogy ott van a gond

2020. jún. 12. 11:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Valahol biztosan gond van, mindig büszke voltam az egészségemre, a szüleimnek sincs semmilyen említésre méltó betegsége, szívvel vagy tüdővel kapcsolatban főleg nem. Azt érzem, hogy az orvosok nem vesznek komolyan és a problémáim. A kórházban is úgy kezeltek mintha csak viccből lennék ott. Lehet hogy nem olyan súlyosak a tüneteim, de a koromhoz képest nagyon nincsenek rendben és megkeserítik a mindennapjaim. Szinte biztos vagyok, hogy a tüdőszűrésen is csak azt nyomnák az arcomba, hogy egészséges vagyok, sportoljak meg miegymás. Kezdem elveszíteni a reményt hogy élhetek még normális életet.
2020. jún. 12. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!