Nem hat a gyógyszer a fejfájásomra, mi lehet az oka?
10, gondolom szervi bajod neked sincs.
Neurológis nekem 3,5 éve azt mondta, hogy a nők kb 10 %ának fáj a feje... szedjek fájdalomcsillapítót és tanuljak meg vele együttélni
Nekem többen tanácsolták a diétát, patikus és a kollégám hasonló panaszokkal küzdő felesége is, aki kínjában már természetgyógyászhoz ment és ott hallotta. És tényleg használ, mondjuk én pár havonta elcseszem, de amúgy sokat segít.
Minél kevesebb szénhidrát, szóval se kenyér, se rizs, se cukor, semmi krumpli, semmi tészta, semmi édesség.
Vagyis zöldség, alacsony ch tartalmú gyümölcs, hús, olajos magvak. 2-3 hét után kezd hatni.
Elég szomorú ilyen kommenteket olvasni, hogy egyrészt ennyi embert érint ez a probléma, másrészt hogy az orvosok csak legyintenek rá, ha nincs szervi baj a háttérben. De azért elgondolkoztat az egész, mikor lesz ekkora "népbetegség" a fejfájás? Talán az életmódunkon kellene változtatni, nem csak a diétára és több folyadékra gondolok, hanem pl. stresszmentesebb életre, mert nálam szerintem ez lehet a probléma gyökere. Mert mindegy mit mondanak a dokik, nekem senki ne mondja, hogy egy állandó fejfájás normális, és csak meg kell tanulni együttélni vele..valami oka biztos van, és erre kellene rájönni a tünetek kezelése helyett, de persze ez a legnehezebb része az egésznek.
Kitartást mindenkinek, remélem sikerül találnotok valami megoldást! Egyébként a természetgyógyászat sem tűnik rossz ötletnek, ha már a gyógyszerek nem segítenek, egy próbát mindenképp megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!