Ilyen szarul lennék az antidepitől?
Figyelt kérdés
Tegnap kezdtem el az antidepresszánst fél szemmel kezdtem reggel. Nem volt bajom tőle tegnap ma viszont rettentő szarul ébredtem mennem kellene dolgozni de képtelen vagyok hányingerem van a szívem ver ezerrel, remegek. Szerintem többet nem veszem be a gyógyszert. Létezik hogy mostanra lehettem a gyógyszertől rosszul? Mit tegyek? Nem akarom nyugtatót bevenni mert mar igy is minden nap szedem a xanaxot estenkent2020. jún. 4. 05:41
11/16 A kérdező kommentje:
De neked ezek a rohamok minden naposak? En nem szedem az antidepit eleg volt az a fel szem amit bevettem maga a pokol inkabb megprobalom onerobol legyozni es szembe nezek vele nem akarok gyogyszerfuggo zombi lenni
2020. jún. 5. 14:56
12/16 anonim válasza:
Minden naposak lettek előtte 2 évente volt amikor sok koffeint ittam. Nem leszel zombi ez hülyeség. SSRI 1 hét után, mint ha teljes életet élnél újra. Meg szűnnek a rosszul létek. Szerintem pont a frontin és xnanax szedál le és tesz zombivá. Elég nehéz az ellen küzdeni amiről nem tudod mi az. Teljes élet váltás lehetetlen. Ki alakult helyzetet még rendezed szükséges a gyógyszer. Munkahely jó lenne és minden vágyad ki elégíti nem lenne semmi baj. Szerintem ilyen fázisban, ha elköltoznél egy csendes vidéki helyre ahol minden nap edzel és napi 8 óránál nem dolgozol többet a többiben pihensz esetleg ön erőből gyors lenne a felépülés. Így sem biztos, hogy sikerülne, mert a szervezet már egy mintát megtanult ami évek alatt alakult ki. Ugyan úgy segítség nélkül nem el várható, hogy hónapok alatt magától rendbe jöjjön. De, ha kap egy "pofont", hogy nyugodj meg lassíts le hamarabb megtanult újra "helyesen" működni. Szerintem itt kell megfogni a problémát és utána elhagyni a gyógyszert élet mód váltással.
13/16 anonim válasza:
Kedves utolso! SSRI mellett mindennaposak a rosszulletek?
14/16 A kérdező kommentje:
Utolso erre en is kivancsi lennék
2020. jún. 6. 13:00
15/16 anonim válasza:
Elmúltak egy hét után rohamok, de a mellékhatása nem. Gyógyszert Cseréltek. Most a scippát szedem aminek nincs mellék hatása nálam, de ugyan úgy ssri és egyik napról másikra válthattam. Tudom, hogy sertralintol vagyok rosszul előbb leteszem.
16/16 anonim válasza:
Nem lett valami érthető bocsi :) Alap rohamok megszűntek, de helyette minden napos más rosszul léteim voltak. Gyógyszer váltás után megszűntek azok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!