Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Pánikrohamtól,szorongástól...

Pánikrohamtól,szorongástól kialakulhat szervi betegség?

Figyelt kérdés
Pánikrohamjaik szoktak lenni és szorongok a betegségektől amiket be mesélek magamnak,rég óta van pánikrohamom de volt időszak amikor nem érdekelt el is mult de most mintha nehezebben tudnám legyőzni de le szoktam, sajnos pszichésen össze vissza érzek mindent s ez miatt is szokott pánikrohamom lenni de tudom nem szervi a dolog a kérdésem az lenne, hogy ilyen sok pánikrohamoktól kialakulhat-e szervi probléma vagy nem? Remélem, hogy nem

2020. jún. 2. 05:44
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Pont ez az,hogy a szívbetegségtől félek és attól pánikolok..
2020. jún. 2. 06:59
 22/25 anonim ***** válasza:
Akkor latogass el egy kardiologushoz, hogy megnyugtasd magad. Egyebkent nagyon lesarkitva fejben dol el, de ez ennel komplexebb. A kognitiv viselkedes terapia is ezen alapszik. A pszichoterapianak is az a lenyege, hogy nem meggyogyit, hanem megtanit mashogy ertelmezni es elfogadni a testi tuneteidet- de ezek idovel el is fognak mulni, ha nem osszpontositasz ra folyamatosan. Egyedul, gyogyszer nelkul nehez, de nem lehetetlen, a gyogyszer felgyorsitja a gyogyulasi folyamatot. Pont a napokban lattam egy sorozatot (Netflixes, "Van ra magyarazat: az agy" a cime), ahol egy no mesel arrol, hogy a szorongasat tetoztek a terapeutak, es megmutattak neki, hogy mikor mar nem tud jobban szorongani, akkor sem tortenik semmi, igy mar nem felt tole tovabb.
2020. jún. 2. 08:16
 23/25 A kérdező kommentje:
Voltam kardiologian sokszor ahol azt mondtak mindig hogy semmi baja a szivemnek
2020. jún. 2. 10:02
 24/25 anonim ***** válasza:
23 egyenlőre nincs baja de ha húzod halasztod a pánikroham elleni phszihés kezelést akkor szivbeteg lehetsz szépen az évek múltával
2020. jún. 2. 11:27
 25/25 anonim ***** válasza:
A leggyakoribb szivbetegseg amit a panik, szorongas okoz, az a magas vernyomas. Illetve altalaban emesztorendszeri panaszok fordulnak elo, gyomorfekely peldaul.
2020. jún. 2. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!