Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mostanában sokat álmodok,...

Mostanában sokat álmodok, hogy lehetne megszüntetni, hogy minden éjjel álmodjak?

Figyelt kérdés

Tudom, fura kérdés, de kb. egy hónapja minden éjjel szoktam álmodni, és van hogy egy éjjel többször is (például tegnap éjjel kétszer felkeltem, hogy igyak, és kétszer is álmodtam...) És ez már kezd kissé idegesíteni, mert minden reggel úgy kelek, hogy az álmok hatása alatt vagyok, és ami a legrosszabb, hogy SOKKAL FÁRADTABB vagyok (pedig utóbbi két hétben a korábbi hat helyett nyolc-kilenc órát is alszok...) Tehát az érdekelne, hogy hogyan tudnám megszüntetni valahogy azt, hogy minden éjjel álmodjak...?

A másik dolog, hogy mióta ilyen rendszeres "álmodó" lettem, éjjelente felébredek, többször is, pl azért mert szomjas/éhes vagyok vagy pisilnem kell. Lehet összefüggés a két dolog között?

2010. júl. 30. 15:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy mindig álmodunk, csak nem emlékszünk rá.

Rám nincsenek hatással az álmok, édesen alszom.

Változott valami az életedben? Volt valami trauma, bármi negatív vagy nagy pozitív? Nem izgulsz valamiért? Lehet ez is ok, tippem szerint.

2010. júl. 30. 15:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem az a baj, hogy álmodsz, hacsak nem rémálmaid vannak. Az a baj, hogy nem tudsz nyugodtan aludni.

Feküdj le korábban!

2010. júl. 30. 17:00
 3/4 A kérdező kommentje:

Elsőnek: Hát, az egyetem miatt kissé ideges vagyok (eddig hogy felvegyenek, most meg már azért, mert alig várom =D)

Másodiknak: Így is elég korán lefekszek, reggel 5:30-kor kelek, megyek dolgozni, de este már nyolckor ágyban vagyok, legkésőbb fél kilenc-kilenc között elalszok (anyám már néz hogy mi bajom van, szerinte egy "normális" 18 éves lány ilyenkor "éled"...). Ezek nem rémálmok, de minden reggel úgy kelek, hogy emlékszem "mi történt" álmomban, mintha minden éjjel "utaznék" és pont annyira fáradtnak is érzem magam, mintha ezeket valóban megéltem volna...

2010. júl. 30. 18:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Mindig álmodik az ember!Nem nézed a szappanoperákat,vagy a colombo-t.Ott sem azt mondják,hogy alvás közben érte a halál,hanem hogy álmában.Egyszerűen nem mindig emlékszünk rá,ezért szokták mondani,hogy nem álmodtam semmit.
2010. aug. 3. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!