16 éves "férfi" létemre kaphatok szélütést/agyvérzést?
Most tanultunk ilyesmi dolgokat biológiából, feltettem a kérdést de a tanár nem válaszolt rá , ezért tőletek kérdezem , 16 éves 100kg létemre kaphatok szélütést/agyvérzést, ha segít válaszaszadásban a pulzusom 98% általában 125/80/90 (valamikor picit nagyobb, vagy kisebb), igazából azért kérdeztem meg mert mostanában fájt a fejem (vihar miatt) de elmúlt, DE, még most is mintha így random néha néha más más helyekre így 5-10 másodpercre lüktetne a fejem vagy valamikor fájna / szúrna
Ha kérhetem ne úgy adjatok választ hogy igent írtok mert egy kicsit fosok, hanem az igazat. Ha kérhetem
Igen, kaphatsz. Van egy ismerősöm, aki 14 évesen így bénult le.
De...
A vérnyomásod nem magas (jó, tudom, nem feltétel...).
Nem írod, milyen magas vagy. De ha nem vagy 2 méter, és elhízott vagy, akkor valószínűleg sok gyors felszívódású szénhidrátot eszel, egészségtelenül eszel, keveset mozogsz. Ez okozhat fejfájós tüneteket, főleg időjárási frontok környékén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!