Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért viselkedik úgy a testem...

Miért viselkedik úgy a testem amikor igazat mondok, mintha hazudnék?

Figyelt kérdés

Bármikor amikor tagadok valamit, vagy egyszerűen csak igazat mondok akkor egyáltalán nem hihető amit mondok. És ez az esetek 99%ában így van.

pl a suliban valakik elrakták a filceket és a szivacsot az egyik padba, és amikor a tanár kérdőre vonta az osztályt csak úgy megállt melelttem és megkérdezte, hogy Feri te oltál? én mivel nem is láttam az egészet, emrt a telefonomat pötyögtem a szüentben azt mondtam, hogy nem, dehogy. Ezt nem hitte el. és mondta, hogy látom rajtad, hogy to váltál, ne hazudj. Én erre mondtam, hogy Hát pedig nekem közöm sincs az egészhez, nem is tudtam róla. arra felvitt az igazgatóhoz stb stb stb..

Itt még nem gondoltam rá, hogy baj van.

Aztán osztálykiránduláson tavaly rendőrségre mentünk. Ott mindent megmutattak, körbevezettek éééés természetesen egyik helyen a hazugságvizsgálót is kipróbálhattuk. A mellkasonra tekertek egy madzagot, a mutatóujjamra csiptettem egy ilyen bizbasz, meg a vérnyomásmérőt a karomra tették. Ilyen alap kérdéseket tettek föl: Ma hétfő van? Van barátnőd? Szűz vagy még? stb stb.

Na itt jön a baj!. Az ott dolgozók is észrevették: hétfő volt. A Ma hétfő van? kérdésre azt válaszoltam teljes nyugodsággal, hogy igen. és itt a kimutatott adatok alapján azt a következtetést vonták le, hogy nem mondok igazat. Aztán, hogy van-e barátnőm. Azt mondtam, hogy nincs. Ezt is hazugságnak vette. A szűz vagy még kérdésre a váalsz? Igen. mit olvastak le? azt, hogy hazudok. Nagyon furcsának találták. A többieknél minden hibátlanul működött. Ma hétfő van? nem. egyből érzékelték, hogy a várnyomás megváltozott a pulzusszám stb, tehát hazudik. ugyanezt produkáltam én is.

Na ez mitől lehet? Nagyon aggódom, mert mi van, ha ezzel nagy bajka kerülök? pedig igazat mondok? Sosem hisznek nekem.

2020. máj. 23. 17:57
 1/3 A kérdező kommentje:

17 vagyok, akár ciki akár nem, de még sosem voltam lánnyal. még nem is volt barátnőm, ezt az osztálytársaim is tudják. És mégis úgy viselkedik a testem, mintha hazudnék.

Egyébként azt is kipróbáltuk, hogy mi van, ha hazudok, de akkor is ugyanazt látták az emberek. meg akkor is ugyanazt hiszik.

2020. máj. 23. 18:00
 2/3 A kérdező kommentje:
és nagyon szar érzés, mert bármit mondok nem tudom ,hogy mit gondolnak rólam az emberek. ezek szerint azt, hogy hazudok.
2020. máj. 23. 18:04
 3/3 anonim válasza:
Nálam is ez van... Nem lehet mit tenni ¯\_(ツ)_/¯
2020. máj. 27. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!