Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Milyen relaxációs technikák...

Milyen relaxációs technikák váltak be?

Figyelt kérdés
Sajnos nagyon stresszes időszakban vagyok és azt vettem észre egyre jobban szorongok, egész nap el vagykk merulve a saját gondolataim a, félemeimbe és ez így nagyon hatraltat, egyre jobban rámegy az egeszsegemre is. Szeretném megállítani a dolgot, mielőtt nagyobb panaszokat okoz, igyekszem elkapni rögtön az elején a negatív félelmekkel teli gondolataim és tudatosítani. Milyen technikák váltak be nektek erre, hogy megint előre tudjatok nezni és pozitívan gondolkozni? A sport szokott még segíteni viszont most annyira ki vagyok merulve, hogy egyszerűen nem megy. Pár hetet ki kell még bírnom aztán lazithatok de az elmúlt félévben folyamatosan szorongok és ezzel kapcsolatos gondolatokkal van tele a fejem

2020. máj. 15. 12:45
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem valami kreatív "szöszmötölős" dolog segít - színező, rajzolás, gyöngyfűzés, naplóírás, bármi.

Vagy a kertészkedés, egy jó kis gazolás elég jól ki tud kapcsolni. :D

2020. máj. 15. 12:52
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Anno nekem is kreatív tevékenységeket javasolt pszichiáter. De a porszívózás, a gazolás nekem pl. nem jó, mert azalatt hihetetlenül fel tudtam rántani magam. Pszichoterápia segített, de még most is hajlamos vagyok rá, sajnos a menopausa nem válik előnyömre.
2020. máj. 15. 13:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem az autogén tréning és a mindfullness terápia
2020. máj. 15. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!