Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi lehet a bajom? Nektek volt...

Mi lehet a bajom? Nektek volt már ilyen?

Figyelt kérdés

Mostanában, kb 2 hónapja szinte minden nap pánikrohamom van, emellett hipochonder is vagyok. Nehézlégzés, halálfélelem, és minden nap valami más betegség tünetét észlelem magamon. Egyik nap pl azt érzem hogy nem tágul a tüdőm rendesen légzésnél, rá 2 nap múlva mikor új tünetet veszek észre magamon az előző elmúlik. Nagyon félek a haláltól és a súlyos betegségektől, ha nincs is pánikrohamom akkor azért aggódok h elő ne jöjjön, folyamatosan feszült vagyok. Enyhe szívritmus zavarom van, 2 napja meg azt vettem észre h nyugalmi állapotba, mikor nincs rohamom, "csak" stresszelek, nagyon gyorsan ver a szívem, magas a pulzusom, és hiába érzem magam nyugodtnak, és nem csinálok semmit, akkor is nagyon gyorsan ver a szívem. Mikor meg lefekszem, érzem h lüktet mindenem :S Ilyenkor megijedek, és jön szépen elő a nehézlégzés stb. Baj van a szívemmel?:S Félek h meghalok!

Nem iszom, nem dohányzom, régen sok kávét és energiaitalt ittam, de pár hónapja csökkentettem az adagom, mostanság már csak napi 1 instant kávét iszok.

2010. júl. 29. 14:14
 1/4 A kérdező kommentje:
kifelejtettem, 19 éves vagyok
2010. júl. 29. 14:14
 2/4 Deus88 ***** válasza:
Egyszerüen nyogodj meg szerintem tul sokat stresszelsz és ezért képzelsz magadnak mindenfajta tünetett de ez csak az én vélemyénem :)
2010. júl. 29. 14:18
 3/4 anonim ***** válasza:
A magyarázatodban benne van a válasz:pánikbeteg vagy,szorongással együtt.Jellemző erre a betegségre,h mindig magadat figyeled és rettegsz a legártatlanabb tünettől is ami lehet h csak a stressz miatt van.Fordulj pszichiáterhez gyorsan segíteni fog rajtad.
2010. júl. 29. 14:18
 4/4 A kérdező kommentje:

de most nincs rohamom, mégis azt érzem hogy majd kiugrik a szívem, pedig 2 enyhe nyugtatót is vettem be. Próbálom nyugtatni magam, de nem lassul a dobbanás. Tegnap pl alig bírtam elaludni, félálomba voltam és a saját szívdobogásom éreztem és ezerrel vert a szívem :S

Egyébként ha nagy nehezen sikerült elaludni, akkor nyugodtan alszom általában nem ébredek rohamokra, vagy rosszullétre, néha jobban érzem magam mikor alszom, legalább nem produkálok semmiféle tünetet :S

2010. júl. 29. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!