Iszonyúan hideg és fázik a kezem! Mit tegyek?
csak a kézfejeim ilyenek a többi testrészem langymeleg. Ha öszeszorítom ökölbe, és elengedem tiszta fehér.
Szinte már fáj annyira hideg. A hőmérséklete is hideg nem csak az érzése.
Nem tudom az arcomhoz érinteni, mert túl hideg.
Mit tegyek? forró vízben melegítettem sokáig, akkor pár percig meleg volt, de aztán kihűlt.
Évek óta ilyen.
próbálkoztam azzal, hogy 4 zoknit vettem fel és papucsot, de egy hét múlva se volt változás. Ugyanúgy jéghideg a kezem..
Anyámtól is kértem tanácsot, de ő csak azt hajtogatja, hogy mert ideges vagyok valamiért. Tehát rá nem lehet számítani.
Egyáltalán nem vagyok ideges, sőt most sokkal jobban érzem magam mióta nem kell suliba menni.
Húst eszem bőven, napi 5-6 csirkemell mennyiségűt...
sokat mozgok, napi 250 fekvőtámasz 300 felülés 200 guggolás elosztva. éjfélig végeznem kell.
pulcsi van rajtam, de majd meg sülök, 23 fok van a házban. ha leveszem akkor sem fázom.
És mondom, NEM FÁZOM, csak a kezeim hidegek... van, hogy egy nagyobb edzés után vagy a forró zuhany után a gőzzel teli fürdőszobában csorog rólam a víz, majd meg halok annyira melegem van, de a kezeim jéghidegek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!