Evés utáni rosszul lét?
Mi oka lehet hogy evés után,főleg ebéd után mindig rosszul érzem magam?
Szédülök,fáj a fejem,és levert leszek,ájulás érzésem van.
Cukorbeteg vagy, csak nem tudsz róla.
Vagy iszonyú rossz minőségű kajával tömöd magad, amit nem bír a szervezeted: tömény zsír és tömény szénhidrát.
Ha kaja után 5, az nagyon kevés.Az a jó,ha evés előtt megméred reggel éhgyomorra, majd 2 óra után és ha ugyanaz az eredmény, akkor jó.
Nekem is ilyen tüneteim voltak és PCOM van, amit egy anyagcserezavar okoz. Elküldtek terheléses vérvételre, aminél megállapították, hogy nem működik jól a hasnyálmirigyem.Alulműködik kicsit a pajzsmirigyem is. Kaptam a cukorra gyógyszert, amitől azóta teljesen megváltozott minden.
A gyümölcs is cukor, ez is felemeli hirtelen a vércukorszintedet.
Értem,megmérem akkor reggel is éhgyomorra,de a vérvételen se volt baja cukrommal,oda is éhgyomorra kellett menni.
Utolsó amúgy mindenféle kivizsgáláson voltam(és eddig minden jó lett),szóval ezért kérdeztem itt meg,hátha van aki ugyan így van mint én.
Endokrinológián is voltam...
Mi az a PCOM pontosan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!