Hidegrázás fizikai tevékenység után?
Figyelt kérdés
Az utóbbi pár hétben minden kb 10 percet meghaladó fizikai tevékenység - legyen az takarítás, vagy séta, tulajdonképpen bármi- elkezd rázni a hideg. Rendesen remegek, iszonyat módon fázok, akármilyen is a hőmérséklet körülöttem. Mitől lehet ez? Valaki tapasztalt már iylet?2020. ápr. 30. 13:54
1/3 anonim válasza:
Orvostól meg kellene kérdezni. Én nem vagyok orvos, de valami vitamin vagy nyomelem pl vas hiányozhat. Ha keveset vagy napon, D vitamin hiány is lehet. Ezektől a fizikai tevékenységektől nagyon el is fáradsz? Ha igen, akkor vér szegénység is lehet, és gyorsan konzultálni orvossal.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem, nem fáradok ki gyorsan. Napon pedig sokat vagyok és mozgok is rendesen: postás vagyok. Orvos most ilyennel nem fog fogadni....
2020. ápr. 30. 15:24
3/3 anonim válasza:
Akkor vitamin vagy vas hiányozhat. Kár, hogy más vélemény nincs. Én alapból vagyok fázós. Nem új keletű dolog nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!