Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Panikbetegseg okozhat ilyen...

Panikbetegseg okozhat ilyen tuneteket?

Figyelt kérdés
Panikbeteg vagyok es mostanaba egyre surubben tornek ram rohamok. Mellkasi nyomas erzest erzek nehez legzessel valamint a hátamba is kisugarzik. Panikbetegseg okozhatja ezt vagy ez valami mas? Szinte egesz nap fenn all
2020. ápr. 28. 16:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, de ha vége a járványnak és nem javul akkor nézesd meg
2020. ápr. 28. 16:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Jovoheten megyek pszichiaterhez eloszor mert mar nem birom ezeket a rohamokat egyre rosszabb és már nem tudom mit csinaljak a semmiből jön rám. Nem szívesen fogok szedni gyógyszereket de ezek a gyógyszertári készítmények semmit nem érnek úgy hogy màr muszály ha más megoldás nincs.
2020. ápr. 28. 16:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Szívinfarktus tüneteket produkáltam pánikbetegként. Mellkas feszülése, heves szívdobozás érzés, kisugárzás a hátba, kar zsibbadása, halálfélelem. Pánikroham volt. Szóval nagyon is okozhatja pánikbetegség.
2020. ápr. 28. 16:33
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen nekem is szinte teljesen ugyan ez és enis erre gondoltam hogy biztos szív infarktusom lesz de már lassan tart egy hete úgy hogy kétlem meg soha semmilyen bajom nem volt a szívemmel. 24 éves nő vagyok. Igazabol nem is idegeskedek semmin egyszerűen csak jönnek a rohamok és már azon kattog az agyam mikor jön megint. Sajnos már 2-3 hónapja húzom nem akartam orvoshoz menni nehogy bolondnak nézzenek de ugy erzem mar nem birom tovabb egyre nehezebb
2020. ápr. 28. 16:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Én pszichológushoz jártam, soha egy szem gyógyszert nem szedtem rá, nem is javasolták. Közel 1 év alatt teljesen felgyógyultam belőle. Ezt már többször is leírtam itt az oldalon. Plusz jógáztam is. Csodákat tett velem. Hosszú évek óta teljesen tünetmentes vagyok, rendbe jöttem.
2020. ápr. 28. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!