Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Addiktológián írnak fel...

Addiktológián írnak fel gyógyszert?

Figyelt kérdés
Súlyos alkoholproblémám van, józanul nem érdekel semmi, sem az emberek, sem a munka, teljesen motiválatlan vagyok. Úgy döntöttem, hogy szeretném letenni az alkoholt, de józanul is olyan életet akarok élni, mint amikor az alkohol miatt el vagyok lazulva. Nagyon görcsös vagyok, szorongok, rosszul alszom. Jártam pszichiáternél, de nem volt hajlandó felírni semmit, sőt, azt mondta, hogy ha akarok, akkor igyak. Ezek után én nem szeretnék oda visszamenni, úgy érzem, hogy csak a pénzemet szedi el, és mindenféle humbugokkal szédít. Pár hete rám hívták a mentőket, mert kézfertőtlenítőt ittam, a detoxban egy pszichológus javasolta az addiktológiát. Érdemes elmenni? Sokat olvastam a Rivotrilról, és úgy érzem, hogy segítene elfelejteni az alkoholt.
2020. ápr. 25. 17:15
 1/7 anonim ***** válasza:
65%
Érdemes elmenni az addiktológára. Az alkoholizmus nem fog attól elmúlni, ha írnak fel gyógyszert. Sajnos sokkal összetettebb a probléma és a megoldás is.
2020. ápr. 25. 17:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Felelősségteljes orvos nem fog neked rivotrilt felírni addig amíg iszol. És ez nem is arra való, hogy elfelejtsd az alkoholt. Keress szakembert aki segít leszokni, aztán jöhet a pszichéd rendbetétele.
2020. ápr. 25. 17:28
 3/7 anonim ***** válasza:
65%

Addiktológián írhatnak fel, ha úgy ítélik meg, hogy nem fogsz rá inni.

Amúgy neked egy bentfekvéses intézmény kéne, amíg túl vagy a nehezén.

Sok sikert!

2020. ápr. 25. 17:53
 4/7 anonim ***** válasza:
65%
Az alkoholt már életed végéig nem fogod elfelejteni. Be kéne feküdni 2 hónapra kórházba, ahol adnak gyógyszereket is. Azt felejtsd el, hogy beballagsz az addiktológiára, és 10 perc múlva pedig, még az alkoholnál is durvább gyógyszerek receptjeivel távozol. A jelenlegi állapotodban 2 napon belül halott lehetsz, és ezt az orvosok is tudják.
2020. ápr. 25. 18:07
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem fogok ráinni. Tavaly 2 hónap absztinencia volt mindenféle gond nélkül.
2020. ápr. 25. 18:08
 6/7 anonim ***** válasza:
54%
Két hónap sajnos rettentő kevés idő.
2020. ápr. 25. 18:25
 7/7 anonim ***** válasza:
54%
Az a baj, hogy most a koronavírus miatt ilyen problémával kórházba menni nem lehet, de jó eséllyel az addiktológiai szakrendelésről is elhajtanak.
2020. ápr. 25. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!