Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ti hisztek a frontokban?

Ti hisztek a frontokban?

Figyelt kérdés
Reggel óta nem vagyok önmagam. Nem tudtam kitalálni mi a bajom rakerestem a neten és írja hogy erős frontok vannak aki teheti pihenjen stb. Én mind idáig azt hittem hogy a front nem más mint kitaláció és az emberek erre fogjak ha bajuk van mert egyszerűbb. Nem értem hogy lehet rám hatással a szél az ídojaras ha a zárt lakásban vagyok? :)
2020. ápr. 25. 13:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Muszáj hinni benne, mert rám is hatással van. Ez bonyolult dolog, nem attól függ, hogy hatással van-e ránk, hogy kint állunk és megfúj a szél. Ilyenkor magas a légnyomás és ez pl. hat az emberi szervezetre.
2020. ápr. 25. 13:52
 2/11 anonim válasza:
62%
A frontoknak tényleg hatása van a közérzetre,ha jól tudom akkor a légnyomás változása miatt. De lehet hogy rosszul tudom.
2020. ápr. 25. 13:52
 3/11 anonim ***** válasza:
83%
Ebben nem hinni kell, mert az időjárási frontok léteznek és ez egy tény. Az már más dolog, hogy ki mennyire érzékeny, nekem pl. gyakran jelentkezik ilyenkor ízületi fájdalom, arthritises vagyok. Migrén is előjöhet/erősödhet.
2020. ápr. 25. 13:53
 4/11 anonim ***** válasza:
62%
Egyébként itt nemcsak a légnyomásváltozás a jelentős, hanem sokszor a hőmérséklet-ingadozás/változás is.
2020. ápr. 25. 13:54
 5/11 anonim ***** válasza:
60%
Ez sajnos nem hit kérdése. A szél pl. úgy van rád hatással, hogy a fújó szél zajt kelt, az 50 Hz alatti rezgésszámú infrahangok az emberi testet is megmozgatják, átjárják, még ha nem is halljuk őket. Az állatok különösen érzékenyek. A mi egyik volt kutyánk esős időben, amikor órákon vagy napokon át hallható (számukra) az eső okozta zaj, ült a szobában szemben a fallal, lihegett és csurgott a szájából a nyál. Embernél sokszor vérnyomás is megváltozik.
2020. ápr. 25. 13:56
 6/11 anonim ***** válasza:
60%
A frontok komoly dolgokat okoznak a szervezetben. Ha hiszed ha nem 2 féle front van, hideg és meleg, más problémát okoznak. Valaki csak az egyikre érzékeny, valaki mind2re. Én nekem gyermekkorom óta front miatt vérzik az orrom, most már egyre kevesebbet viszont jobban fáj a fejem mint kiskoromban. Érzékeny vagyok a melegfrontra vagy melegfronti hatásokra.
2020. ápr. 25. 14:05
 7/11 anonim ***** válasza:

Én nem hiszek benne, hanem tudom hogy létezik.

Főleg a törött, műtött testrészek érzik, de a szív és érrendszerre is hatással van. Főként a kettős frontok.

De elég az időjárás változás is. A műtött térdem az erősen szeles időt nem díjazza, a gerincem (szintén műtött) pedig a párás, ködös időt veszi észre.

A szívbetegeket pedig nagyon megviselik a frontok, ilyenkor sajnos a halálozási arány is nagyobb náluk.

2020. ápr. 25. 14:38
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! S lehet valahogy enyhíteni a tüneteket vagy védekezni ellenük ?:)
2020. ápr. 25. 15:02
 9/11 anonim ***** válasza:
Sajnos nem.
2020. ápr. 25. 16:04
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekem eloszor faj a fejem, vagy megy le-fel a vernyomasom, aztan hallom az idojarasjelentesbol, hogy nna, szoval tenyleg. Nemcsak front, ciklon, anticiklon, kinek mi.

Persze neha megnyugtato rafogni, de meg az idos, beteg allataimnal is beigazolodott, es mikor elaltatasra gondoltam, az allatorvosnak lett igaza, hogy varjuk meg, mi lesz front utan. Kutyara, torpenyulakra is erosen hatott.

2020. ápr. 25. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!