Nagyon onbizalomhiányos vagyok. Egyszerűen nem bírom hogyha néznek, gyűlölöm. Mindig azt hiszem, hogy mindenki engem néz, alig merek kimenni az utcára..
Futni szeretnék,(nem vagyok dagadt) egy olyan helyen ahol pár kamion van, de 1 ember sincs... És nem merek.. Pedig tényleg szinte senki sincs
Ezt már kérdezted, akkor is írtam miért csak futni félsz kimenni?
2020. ápr. 23. 12:13
2/8 anonim válasza:
Feleslegesen aggódsz. A legtöbben azért járnak futni, hogy formába hozzák magukat, nem egymást nézik. De ha nagyon zavar, öltözz fel kicsit jobban és menj korán reggel, most már úgyis elég korán világos van.
2020. ápr. 23. 12:15
3/8 anonim válasza:
Szia!
Énis pont így voltam/vagyok néha. Igazából nekem ebben az segített, hogy eleinte mentem ilyen kevésbé forgalmas helyekre, és amint valakit megláttam hogy közeledik le álltam s csak sétáltam. Aztán városon már eléggé elfogadott ez, úgyhogy mentem egy direkt ilyen futó parkba, ahol kb inkább azokat bámultak meg jobban aki nem szaladt :D
De egyébként nem kell emiatt tartanod, ha mégis néznek csak azért néznek hogy milyen fitt vagy es hogy milyen jó neked mert van motivációd foglalkozni a testeddel :)
Kicsit változtass a hozzáállásodon
2020. ápr. 23. 12:18
4/8 anonim válasza:
3-as én nem csak, azért szoktam megnézni valakit, mert fitt meg stb. Vannak olyan emberek, akik majdnem megfulladnak miközben futnak, zihálnak, grimaszolnak és látszik a kín rajtuk stb. Ugye a legelső a légzés megtanulása, hogy ne szájon vegye az ember és sokan ezt nem tanulják meg illetve annyira szenvednek, hogy csak szájon tudnak bejuttatni maguknak annyi levegőt, ami szükséges és ez nagyon ronda látvány, aki így csinál :D
2020. ápr. 23. 12:26
5/8 anonim válasza:
Szia! Szerintem ne aggódj amiatt hogy néznek. Nekem is ugyan ez volt a gondom amikor el akartam menni konditerembe, de egy hét után rájöttem hogy senki nem néz engem, mindenki a maga dolgával foglalkozik. Az egészséged/fittséged amúgyis fontosabb mint az hogy egy random ember akit nagy valószínűséggel soha nem fogsz többet látni mit gondol rólad.
2020. ápr. 23. 12:42
6/8 anonim válasza:
4# Én még nem láttam olyan futót aki csukott szájjal futott volna, és az orrán keresztül venné a levegőt. Lehetetlen.
2020. ápr. 25. 09:17
7/8 anonim válasza:
Segítek: Mindenki pont lesz*rja, hogy mit csinálsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!