Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől szúr a mellkasom? Az...

Mitől szúr a mellkasom? Az időjárás miatt lehet?

Figyelt kérdés
2-3 napja szorít a mellkasom elég rendesen. A melleim között, de néha a torkomban is érzem. 1-2 hete pedig olyan szúró fájdalmat érzek bal mellem alatt. Nem a mellembe, hanem mögötte. Ez az idő miatt lehet? nem vagyok asztmás. 27 éves vagyok és lány. Gondolom komolyabb bajom nincs, csak az állandó időváltozás.
2010. júl. 27. 17:55
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem is ez van már pár napja,én voltam EKG-n is és nem mutatott ki semmit...

Simán lehet az időjárástól,ilyenkor aki nehezebben viseli a frontokat rosszul van.

De nem azt mondom,h tuti attól... menj azért el orvoshoz.

Más tüneted nincs ??

2010. júl. 27. 18:03
 2/6 A kérdező kommentje:
3 hónapja sokszor szédülök (van 2 napig egyfolytában, akkor dolgozni se megyek), nagy valószínűséggel leesik a vérnyomásom, de ahhoz már hozzászoktam. Szerintem az időjárás miatt lehet, olyan kiszámíthatatlan mostanában. Kis hányinger néha meg kettős látás. Úgy nagyjából ennyi, de szerintem nincsenek közeikhez egymáshoz.
2010. júl. 27. 18:08
 3/6 A kérdező kommentje:
na meg a csalánkiütés, de az már megint más tészta
2010. júl. 27. 18:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Időváltozástól?

Hát nem hinném, mert nekem pl nincs semmi bajom tőle.

Az is lehet h valami ideg becsípődött aztán az szúr.

Ha nem múlik el, menj el tüdőszűrésre.

2010. júl. 27. 18:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen..,lehet,akik érzékenyebbek a frontra,időjárásváltozásra!Semmii komolyabb bajod nincs,nyugi!;)Azért,ha megakarsz nyugodni,egy sima EKG-ra elmehetsz..,nem tart semeddig és megnyugodsz legalább!
2010. júl. 27. 18:18
 6/6 anonim ***** válasza:

18:16- Én nem azt mondtam,h mindenki érzékeny az időjárás változásra. Van aki megérzi,van aki nem.

Van akinek enyhébb, van akinek nem bírja a szíve.

Egyébként EKG nem sok mindent mutat ki. Papámnak az infarktusa után tökéletes volt az EKG eredménye... :S:S

2010. júl. 27. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!