Fog lepedék leszedése 1 nap alatt?
Nem vagyok egy lusta lány, mindig időt szakítok szinte mindenre.... De a fogamra valamiért nagyon meg kell eröltetnem magam, hogy mossak fogat.
Kb. 4 hónapja már hogy nem nyúltam a fogamhoz.
Az előtt sem max hetente 1x 15 percre.
Tudom... "Hogy lehet valaki ilyen igénytelen? " nem vagyok az, higgyétek el, csak ez az egy a lustaságom. De most szeretném elhatározni magam... Nem érdekel mennyi idő, és mennyire vérzik az ínyem.... Mosni akarom a fogam ameddig csak kell éd a fürdőszobában leszek ha kell órákig és csak sziszolom a fogam, fogkefével.
Mindig mindenhol caka annyit írnak a neten, hogy mennyi időt most minimum a fogaid és hogyan... Azt sehol nem írják ha valaki szándékosan túlzásba akarja vinni akkor mi van?
Nektek valami infó erről?
Sajnos azt tényleg nem tudod leszedni fogkefével, azt már fogorvos tudja csak leszedni, főleg ha tényleg 4 hónapja nem mostál fogat. Átérzem a helyzeted egyébként, én januárban határoztam el hogy elmegyek fogorvoshoz, azóta (ha mindennap nem is 2x) de egyszer legalább megmosom a fogam. Körülbelül 5 percbe se telik az egész, és sokkal kellemesebb úgy lefeküdni este, hogy tudod, nem marja a sav a fogaidat, ami a lepedék lebontásából keletkezik.
20/F
#2-es vagyok:
5x kellett fogorvoshoz mennem, fogtömésre meg fogkő leszedésre, egyedül az érzéstelenítő injekció volt kellemetlen az egész fogászati kezelésben, az is csak maximum 2-3 percig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!