Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Más is nyomottnak érzi magát?

Más is nyomottnak érzi magát?

Figyelt kérdés
Én már hét eleje óta és alig bírok koncentrálni valamire. Valaki még?
2020. ápr. 16. 14:12
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem is ez volt. Lehet a bezártság miatt, hogy nem lehet elmenni a munkahelyen, és a bolton kívűl sehova, de egy kis egészségügyi séta engedélyezett. Gondolom te is többet jártál el otthonról amég lehetett. Sétálj egy kicsit, szellőztesd ki a fejed. Jót fog tenni.
2020. ápr. 16. 14:25
 2/10 anonim ***** válasza:

Igen... szarazélet most eléggé.

Nagyapáink vmi ilyesmit érezhettek mikor jöttek a Stukák. Csak sokkal koncentráltabban és évekig.

2020. ápr. 16. 14:27
 3/10 anonim ***** válasza:

Egy kicsit, de remélem, túllendülök ezen a "holtponton".

(A korlátozás előtt voltam influenzás, már több, mint 6 hete vagyok itthon:S)

2020. ápr. 16. 14:43
 4/10 anonim ***** válasza:

Nálunk az egész család zombi.

Gondolom a bezártságot is, de lehet az időjárás is közrejátszik vagy a tavaszi fáradság.

Nekünk sajnos a mozgás sem segített. Cserébe a vérnyomásunk a béka segge alatt van.

2020. ápr. 16. 16:40
 5/10 anonim ***** válasza:

Nekem most az segített hogy végigvettem a forgatókönyveket és kidolgoztam akcióterveket bizonyos eshetőségekre.

1. A legrosszabb forgatóköny az hogy meghalok vagy meghalnak szüleim akiket lefertőztem.

2. Azt követi hogy összeomlik teljesen minden gazdasági és társadalmi szerkezet. Nem lesz állásunk, nyugdíjak megszűnnek.

Ez reméljük nem következik be és kidolgoztam majdnem biztos terveket a fertőzés izolációjára. A többivel úgysem tudok mit kezdeni

Innen már csak az optimistább forgatókönyvek jöttek, és intézkedések. Ami egy nagyon kellemetlen és fos következő 1-2 évet vetít előte.

Az abszolút optimista pedig hogy enyhül a járvány hamarosan és javulnak a dolgok.

...

Fel kell sorolnod a problémákat és a megoldásokat rá. Amire nincs megoldás azt meg sajnos el kell fogadni, hogy nem tudunk vele mit tenni.

Ez ki fog mozdítani a depresszióból.

2020. ápr. 16. 16:48
 6/10 anonim ***** válasza:
A gyakori időjárás változás miatt lehet. Én mozgok azért, de elég nyomi vagyok, meg még fázom is egész héten. 26/N
2020. ápr. 16. 18:38
 7/10 anonim ***** válasza:

Nagyon rosszul vagyok. Március közre óta nem voltam sehol csak itthon a házba. Még boltba se mentem úgy hozzák nekem onkentesek. 26 évesen ez így nem jó. Olvasok, filmezek, alszok sokszor sírok zokogok hogy már a szívem is belefajdul és nem enyhül a bezartsag miatti letortseg

Most napirendet osztottam be magamnak. Felekelek minden nap 10 körül reggelizek megnezem egy filmet aztán ebédelek ezután szobabicijli vagy helyben futás kint udvaron napozás. Egy két sorozatresz délutáni alvás. Aztán vacsora fbpntok 1 üveg bort sorozatot nézek elalvas előtt ami éjfél körül vn fel órás meditáció. Így telik egy napom

2020. ápr. 16. 18:55
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, én szeretek itthon lenni, nem zavar, hogy nem megyek sehova, mert amúgy is ritkán szoktam. Amíg van internet, addig tökéletesen elvagyok itthon. Csak ne lenne vége a home office-nak. :/
2020. ápr. 17. 09:21
 9/10 anonim ***** válasza:
En 1 nap utan kesz vok itthon. Maskor kifejezetten elveztem a par nap elvonulast most meg már mennék. Még szerencse h jarok dolgozni mert belebolondulnek.
2020. ápr. 21. 22:27
 10/10 anonim ***** válasza:
Ja es a home office se jon be ugyanaz a lemez akkor is.De ugye kinek mi.
2020. ápr. 21. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!