Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogy javítsak a közérzetemen,...

Hogy javítsak a közérzetemen, ha a bezártság miatt depressziós lettem?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 13. 20:29
 1/4 anonim ***** válasza:
30%
Menj futni, bicajozni, vagy hasonló!
2020. ápr. 13. 20:34
 2/4 anonim ***** válasza:
93%

Tedd kicsit csinosabbá a lakást.

Én vettem pár szobanövényt, például egy fikusz fát, mert nagyon régi vágyam volt. Esetleg menj és szedj vagy vegyél egy egy csokor virágot, tedd vázába. Takaríts, tartsd szépen a lakást.

Én minden reggel ugyanúgy megágyazok, szépen kicsinosítom magam, mintha dolgozni mennék. Persze nem veszek fel elegáns ruhát, mintha munkába mennék, de nem pizsamában vagyok.

Ilyenek. Meg tartsd a kapcsolatot a barátaiddal. Facebook, sms, email, telefon.

2020. ápr. 13. 20:36
 3/4 anonim ***** válasza:
31%
Sajnos ezeket nem értik meg azok, akik bezárnak minket. Van aki könnyen viseli és osztja az észt, de van aki nagyon nehezen és őket nem értik meg. Pedig ez sokaknak jóval nagyobb lelki teher, és könnyen lehet, hogy pont emiatt romlik le majd az immunrendszerük annyira, hogy komoly szövődményei lehetnek egy vírusfertőzésnek is.
2020. ápr. 13. 20:37
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Senki sincs teljesen bezárva, sétálni, levegőzni, futni ki lehet menni.
2020. ápr. 13. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!